Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kiakadnátok ha kiderülne hogy az öcsétek az egyik legjobb barátnőtökkel találkozgat?
öcsit hagynám, elvégre nem az ő dolga elmondani.
viszont a bnőmmel alaposan elbeszélgetnék!
kétlem, hogy bármelyik testvérem tudna olyannal járni aki miatt jobban égne a pofám úgyhogy hajrá
az a ló már rég kimúlt
:'DDDDDDDDD
második hozzászóló! :) ugye, valahogy én is úgy érzem, hogy elég nagy bunkóság a részéről eltitkolni ilyent, főleg úgy pl. hogy rá is kérdezek, hogy: és, nincs most senki sem kilátásban?
mire ő: áá, nincsen!
konkrétan a pofámba hazudik...
Engem ebben csak az zavarna, hogy eltitkolták előlem. Azaz, a legjobb barátnőm. Mert az öcsém (már ha lenne, de bátyám van) nem feltétlenül áll velem olyan bizalmas kapcsolatban, hogy elmondjon ilyesmit is. De egy legjobb barátnőtől azért elvárnám... De gondolj bele, hogy lehet, oka van annak, hogy nem mondták el. Lehet, hogy féltek, hátha kiakadsz a dolgon, helyteleníted, minden lehetséges módon megakadályozod, stb.
Kérdezz rá, miért titkolták el. És mondd, hogy nem kellett volna hazudni. Engem csak ez zavarna.
Különben a barátnőm is és az öcsém(bátyám) is azzal jár, akivel akar, akár egymással is. Engem nem zavar, amíg boldogok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!