Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan barátkoztatok össze a barátotok anyukájával? (bőv)
Hát én nehezen tudom elképzelni ,hogy az én anyám megkedvel majd valakit is akit haza hozok :D Sőt nem sok ilyen példát tudok mondani ahol az anya eltűri ,hogy a pici fiát elrabolja tőle valami kiscsaj :D
De tényleg ,nővéreméknél is így van pedig ők aztán régóta együtt vannak és imádják egymást még a szülők is jóban vannak , át is szoktak jönni. De én mindig azon röhögök ahogy a srác anyja nővéremre néz :D Amúgy kedves vele meg minden de a tekintet mindent elárul...
ezzel nem megijeszteni akarlak , csak ha nem nagyon melegedtek össze az nem a te hibád :)
Az én anyum tündér, ha ő nem kedvelne meg egy lányt akkor ott gond lenne és elgondolkoztatna :)
Két fél kell ahhoz, hogy jó legyen a kapcsolat: ha ő nem partner, akkor nem kell erőltetned. Esetleg kérdezd meg a barátod.
Tedd boldoggá a barátodat, annak örülni fog. Ne mássz rá a szeme láttára, akkor nem fogja félteni tőled.
Én is azt javaslom, próbálj bekapcsolódni a főzésbe, vagy más háziumunkába, ezt a barátod segítségével is megteheted, nem kell az anyuját bombázni feltétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!