Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pár nap múlva találkozok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár nap múlva találkozok a barátnőm anyukájával. Ti mit szóltok az ötletemhez?

Figyelt kérdés

Az anyukája nem tudja, hogy van barátja. A kapcsolatunk másfél hónapja tart. A napokban lesz egy program ahol a barátnőm anyukája, barátnőm és én is ott leszek. A barátnőm volt barátja miatt hazudott nekik, és eltiltották őkét egymástól, aztán szakítottak. Nem szeretnék így járni!! Ezért úgy gondoltam, hogy oda megyek hozzá, és leszólítom, hogy csókolom, nem zavarok? a lánya és a köztem lévő kapcsolatról lenne szó. Szerintetek ez így jó lenne? Mondani szeretném azt is, hogy a kapcsolatunk nem fog a tanulás, jegyek romlására jutni. És hogy nem élek a lányával szexuális életet. Azért vele akarok beszélni, mert szerintem ő jobban megértene, mint az apukája. :) És persze megkérdezném, hogy kaphatok-e egy esélyt.

Ti mit szóltok az ötlethez? Mivel tudnátok még kiegészíteni?

15f - 15l

További szép napot!

2013. júl. 17. 17:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb mindenképpen beszéld meg a barátnőddel!
2013. júl. 17. 17:11
 2/9 anonim ***** válasza:

De aranyos vagy :D

Biztos örülni fog neked, legalábbis reméljük. :)

2013. júl. 17. 17:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem várjál még ezzel, mondjuk 1 évet.
2013. júl. 17. 17:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Az anyukája nem tudja, hogy barátja.

Erre odamegy a idegen srác és bejelenti, hogy ő a lány barátja.

Magyarul azt állítja, hogy a kicsilánya hazudik neki arról, hogy van-e barátja.

Biztos, hogy jó ötlet?

2013. júl. 17. 17:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem ártana előbb a barátnőddel megbeszélni, mert OK, hogy te korrekt módon odamész és egyébként jófej, hogy így elmondod, ezzel nálam (ha én lennék az apja) sok jó pontot szereznél, de utána neki kell hazamennie a szüleivel a rendezvényről és neki kell további kellemetlen kérdésekre válaszolnia, hogy miért titkolta el eddig, stb stb.

Ha benne van ő is, és felkészülhet akkor jól is elsülhet a dolog., De ebből barátnődet ne hagyd ki és ne erőltesd rá. Próbáld meggyőzni, hogy te szeretnéd ezt elmondani. De ne nélküle dönts, mivel hatással van az ő életére, és főleg az ő életére.

Egyébként, jó arc lehetsz ember! Más 15 éves nem gondolkozik így! Tisztelet!

32/F

2013. júl. 17. 17:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Tök rendes tőled, hogy nem akarsz titkolózni, de szerintem a barátnődnek előbb el kellene mondania a szüleinek, hogy barátja van és utána bemutatni titeket egymásnak. Mond meg neki, hogy nyugodtan mondja el a szüleinek az igazat, mert te majd beszélsz velük, hogy nem akarod "megrontani" a kicsi lányukat és nem lesz semmi baj. :) 19/L
2013. júl. 17. 17:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Bízd a barátnődre, hogy akar-e beszélni rólad, ne a háta mögött akciózz, hogy aztán ő kerüljön bajba. Ha nem akarsz titkolózni, mondd meg a barátnődnek, hogy keressen magának mást.
2013. júl. 17. 18:20
 8/9 anonim ***** válasza:
a lány beszélje meg az anyjával, ne Te, őszinteség a lány részéről N
2013. júl. 17. 18:30
 9/9 anonim ***** válasza:
ilyen egy korrekt,normális pasi :)
2013. júl. 17. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!