Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár nap múlva találkozok a barátnőm anyukájával. Ti mit szóltok az ötletemhez?
Az anyukája nem tudja, hogy van barátja. A kapcsolatunk másfél hónapja tart. A napokban lesz egy program ahol a barátnőm anyukája, barátnőm és én is ott leszek. A barátnőm volt barátja miatt hazudott nekik, és eltiltották őkét egymástól, aztán szakítottak. Nem szeretnék így járni!! Ezért úgy gondoltam, hogy oda megyek hozzá, és leszólítom, hogy csókolom, nem zavarok? a lánya és a köztem lévő kapcsolatról lenne szó. Szerintetek ez így jó lenne? Mondani szeretném azt is, hogy a kapcsolatunk nem fog a tanulás, jegyek romlására jutni. És hogy nem élek a lányával szexuális életet. Azért vele akarok beszélni, mert szerintem ő jobban megértene, mint az apukája. :) És persze megkérdezném, hogy kaphatok-e egy esélyt.
Ti mit szóltok az ötlethez? Mivel tudnátok még kiegészíteni?
15f - 15l
További szép napot!
De aranyos vagy :D
Biztos örülni fog neked, legalábbis reméljük. :)
Az anyukája nem tudja, hogy barátja.
Erre odamegy a idegen srác és bejelenti, hogy ő a lány barátja.
Magyarul azt állítja, hogy a kicsilánya hazudik neki arról, hogy van-e barátja.
Biztos, hogy jó ötlet?
Ezt nem ártana előbb a barátnőddel megbeszélni, mert OK, hogy te korrekt módon odamész és egyébként jófej, hogy így elmondod, ezzel nálam (ha én lennék az apja) sok jó pontot szereznél, de utána neki kell hazamennie a szüleivel a rendezvényről és neki kell további kellemetlen kérdésekre válaszolnia, hogy miért titkolta el eddig, stb stb.
Ha benne van ő is, és felkészülhet akkor jól is elsülhet a dolog., De ebből barátnődet ne hagyd ki és ne erőltesd rá. Próbáld meggyőzni, hogy te szeretnéd ezt elmondani. De ne nélküle dönts, mivel hatással van az ő életére, és főleg az ő életére.
Egyébként, jó arc lehetsz ember! Más 15 éves nem gondolkozik így! Tisztelet!
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!