Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kedveltessem meg magam a barátom anyukájával?
A barátom 20 éves az anyja mégis úgy bánik vele mint egy 13 évessel...Egyke gyerek de akkor is...
Engem pedig látványosan nem kedvel. Mikor erről beszélgettünk a barátommal azt mondta, hogy ne aggódjak, mert a haverjaival is ilyen, de engem mégis zavar:/
Mit tehetnék?
Előre is köszönöm a segítséget!
17/l
nem tudsz mit tenni ellene. Értem sincs oda különösebben az anyósom, pedig nem érezteti, én mégis érzem. ez van. nem fogok kuncsorogni és semmi ilyesmi. a fia választott, és ezt el kellett, hogy fogadja.
egy dolgot ne felejts el. kedvel, nem kedvel, ha érzed, hogy a fiát befolyásolja, le akarja beszélni arról hogy veled járjon, bármi ilyesmi, és a pasid hagyja magát, akkor az ilyen pasitól meg kell szabadulni!!!mert anyóska tönkre tudja vágni a kapcsolatotokat. (már ha ilyen szinten utál, hogy fúrni szeretne, és fiúcska hagyja magát)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!