Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek neki? Ha igen miért nem veszem észre? Ha nem hogyan kedveltessem meg magam?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy srác aki már NAGYON régóta tetszik! Nagyon helyes . A furcsa az ,hogy az utóbbi időben egyre erősebben ,és egyre többet gondolkodtam rajta. Még amikor először kezdtem érezni iránta valamit egyszercsak összejött az egyik barátnőmmel (aki akkor még nem tudta ,hogy én szerelmes voltam a srácba, vagyok is). Viszont akkor a f,iúval közelebb is kerültünk egymáshoz. Mindig jó fej volt vicceket mondott stb. Aztán a fiu szakított vele. Oké. (Amugy évfolyamtársam a fiu). Később a srác mosolygott rám , mélyen belenézett a szemembe, de volt olyan is amikor teljesen simán elment mellettem. Mostanába is változó ez "kettőnk között". Ami még furcsa számomra ,hogy minden más fiúval osztálytársak ,más évfolyamtársaimmal tök jól el tok beszélgetni, viszont vele ha rám néz vagy velem beszél nem tudok egy értelmes mondatot kinyögni. Vajon ,hogy csináljam ,hogy vele is tuggyak rendesen dumálni? Vagy hogyan tudassam vele ,hogy teccik de úgy h ne égessem le magam? Tudom h hosszóra sikerült de tényleg érdekel. Lécc normális kommenteket írjatok. Köszi :)2012. nov. 2. 12:05
1/1 anonim válasza:
Nem akarásnak nyögés a vége!
A mai lányok átveszik azt a szokást, hogy a fiút ők akarják felszedni. Ez nem menő! De még csak nem is célravezető.
Adj neki jeleket, de(!) ne te akard felszedni.
A fiúkban, férfiakban van egy vadász ösztön, ha nem hagyod meg neki azt, hogy kicsit elérhetetlennek tünj, nem fogod őt érdekelni!
A tálcán kínált dolgok soha nem kellenek a férfiaknak, esetleg ideig-óráig.
Kicsit hagyd figyelmen kívül, ne foglalkozz vele. Aztán ha kezdeményez, akkor legyél nyitott , mosolygós és önmagad.
A többi majd alakul, vagy nem! Ha nem, akkor ne erőszakoskodj.
Majd találsz olyat, akivel tényleg érdeklitek egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!