Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessek a barátom anyukájával? (anyóssal)
Sziasztok!
A közeljövőben lesz a barátom szalagtűzője, és mivel neki hamar ott kell lennie, én elmegyek addig hozzájuk és majd a családdal megyünk oda. De nekem ez mindig is nagy dilemmám volt, hogy miről beszélgessek a szüleivel? Elég sok idő lesz, mert tőlem messze laknak, és a buszt meg a vonatot csak így tudom megoldani, plusz fél óra az út amíg beérünk a településre ahol lesz a szalagtűző.
Az anyukája nagyon kedves, mindig úgy csinál mikor megyek mintha az angol királynő lennék, de ez kicsit zavar is. Általában abban kimerül a beszélgetésünk, hogy szia-csókolóm. Hogy vagy?-Köszönöm jól, és xy néni hogy van?, ha suliból megyek hozzájuk akkor megkérdezi hogy hogy megy a suli. (nem tegezem a szüleit, a barátom az enyémeket igen mert ők felajánlották neki, de fiatalabbak is pár évvel szerintem).
Ha ti is voltatok ilyen helyzetben adnátok tippeket? Biztos segítek majd neki a sütésben vagy főzésben, takarításban azt mindig szoktam, vagy ha már nagyon rosszalkodik a kistesója akkor rá vigyázok.
De kicsit izgulok attól hogy órákig egyedül legyek a szüleivel :/
16/L, barátom 18/F, 1 év 7 hónapja vagyunk együtt.
Most nézz körbe a lakásban. Rengeteg minden van amiről lehet beszélni.
Nyugodtan beszélgess vele, a barátodról, hogy milyenvolt mikor gyerekként rosszalkodott. :) Minden agya büszke a gyerekére (majd te is a sajátodára).
Nem tudom hogy magyarázzam el, elég bonyolult meg nem is akarom kibeszélni a családjukat, még így névtelenül sem.
Szóval ők 5en testvérek, a legnagyobb a barátom, a legkisebb 3 éves. És náluk a gyerekek csak úgy vannak, a tanulással sem foglalkoznak, általában akármit csinálnak lekiabálják őket. Nem egyszer veszekedtek már mikor én is ott voltam. Falun lakunk, nem akarok cigányozni, de néha olyan a hangulat náluk... szóval szerintem azzal a kéréssel, hogy meséljen a barátom gyerekkoráról csak zavarba hoznám.
Öhm... 5 gyerek meg egy problémás házasság mellett nem hiszem hogy kockák :) de köszi az ötletet xD
szerintem a család kilőve, a főzésről tuti hogy fogok kérdezni, de csak erről nem beszélgethetünk..
Ez a karácsonyi ajándékos dolog jó ötlet, úgysincs még ötletem mit vegyek neki :)
De amúgy most gondolkoztam rajta, annyira rossz nem lehet majd, amúgy is a szomszéd csaj általában ott van náluk, vele jól elvagyok facen is szoktunk beszélni, 3an csak összehozunk valami témát :)
Köszönöm az ötleteket, már nem izgulok annyira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!