Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek. Ha a jövőben beigazolódna a gyanúm?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve vagyunk együtt a barátommal, minden rendben van, összeköltözést, családot tervez(t?)ünk. Tegnap véletlenül kiderült egy dolog számomra. A történet nem megcsalásról szól, a leírtak még előttem voltak. Szóval: Tavaly szeptember közepén találkozott utoljára az exével, ekkor volt utoljára szexuális kapcsolatuk. Most meg teljesen véletlenül hallom egy közös ismerőstől, hogy a csajnak gyereke született, van férje stb. DE! Elkezdtem számolni és a gyerek akár barátomé is lehetne... Sikerült megtudnom azt is, hogy a csaj a férjével 1 héttel azután jött össze, hogy az én barátommal találkozott és állitolag akkor is hozták össze a gyereket a csávóval. Azt tudni kell, mindenféle féltékenységet félrerakva, hogy a nő több f***t fogott mint kilincset. Ja, meg miután összejött a pasijával, utána még irkált barátomnak, hogy szereti stb.. Irtózatosan megvisel ez az egész. Barátomnak elmondtam, ő biztos benne, hogy nem az övé a gyerek. Gumit nem használtak, viszont nem is ment bele a csajba(persze tudom, hogy ez nem biztosíték) Hiába mondom neki, hogy ezekkel a feltételekkel akár az övé is lehet, ő csak állítja, hog biztos benne, hogy nem az övé és ha logikus dolgokat próbálnék neki mondani akkor meg csak annyi a reakciója, hogy fejezzem be ezt a baromságot. Mihez kezdjek?? Mi van ha most megnyugszom és majd évek múlva kopogtat az ajtón az ex, hogy barátomé a gyerek, miután ők mondjuk szétmennek a férjével? Rettentően rossz érzésem van. Nem tudom ezt már megemészteni és azt sem tudom, hogyan tovább. :( Ti mit tennétek?2013. aug. 6. 16:28
1/16 anonim válasza:
Ha nem védekeztek lehet ővé a gyerek, de ha ex nem bolygatja sztem neked se kéne, ő megfogta a pasit hozzá aki eltartja...
2/16 anonim válasza:
Nők = kombinálás magas fokon
Ne hamarkodd ezt el, erre semmi biztosíték nincs.
3/16 A kérdező kommentje:
Igen, semmi biztosíték nincs.. Egyik oldalra sem. Így megnyugodni sem tudok. Ehhez szerintem nem kell kombinálni elég elszámolni 9ig. Ezt írtam, hogy mikor majd összeveszik a pasival akkor kitálal... Hiába dugnám homokba a fejem és nem bolygatnám.
2013. aug. 6. 16:35
4/16 Pendulum92 válasza:
Apasági teszt.
Amúgy ha nem ment el bele, akkor az esélye kb 0%.
5/16 A kérdező kommentje:
Ha ilyen hercehurcára kerülne sor én kilépek, mert képtelen vagyok már ezt végigcsinálni. Úgy érzem 25 évesen lehetek még az első vkinek ebből a szempontból. És az előnedvek? Attól is teherbe lehet esni.
2013. aug. 6. 16:41
6/16 Pendulum92 válasza:
Ha előtte 1-2 nappal volt magömlése, és rátapadt néhány a húgycsőre, akkor "belemosódhatott néhány", de az nem igazán elég a megtermékenyítéshez.. Egyébként az előváladékba nincsen, azt más szerv képzi, amiben nincs hímivarsejt.
7/16 Pendulum92 válasza:
Mindenki mondja hogy van esély az előváladéktól is teherbe esni, de én még egy konkrét esetet sem hallottam...
8/16 anonim válasza:
Lehet, de ne foglalkozz szerintem vele. Ha van férje, gondolom a gyerek is az ő nevén van, így jogilag semmi köze nincs a barátodnak a gyerekhez. Úgyhogy ne aggódj. Nem lesz semmi.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm azért a válaszokat. Talán tudnám hagyni a dolgot, ha nem ismerném a csajt annyira, hogy tudjam, hogy nem valószínű, hogy örök életű lenne a házassága. Aztán miért ne robbanthatná a bombát? Pl ha a férjén akarna bosszút állni .. :/ Aztán már nekünk is lenne gyerekünk, körülöttem meg minden összeomlana.
2013. aug. 6. 17:02
10/16 anonim válasza:
Azt gondold végig, hogy akkor is terveznél családot a barátoddal, ha már lett volna elötte gyereke egy mások nötöl? Ha azt mondod magadnak, hogy azt nem tudnád elviselni, akkor szakits. Ha el tudnád fogadni akkor meg mi a gondod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!