Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt lehetünk még a jövőben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt lehetünk még a jövőben?

Figyelt kérdés
Két év után szét mentünk és most barátok vagyunk. Furcsa igen..eleinte fájt nagyon most már tudom én is úgy kezelni őt mint barátot. Új barátnője van akit szeret elvileg és azt mondja, hogy a jövőben nem tudja mi lesz lehet együtt leszünk. És van az a mondás hogy akik szakítottak nem maradnak barátok, ha igen akkor még mindig szeretik egymást vagy soha nem szerették igazán egymást. Nagyon elbizonytalanodtam. Mert az, hogy soha nem szerettük volna igazán egymást hazugság. Tudom, hogy nagyon sokat jelentettem neki és szeretett. A végén azt mondta, hogy azért lett vége mert nem volt meg a láng. Amit én nem vettem észre. De lényegében ez érdekelne ez az idézettel kapcsolatos dolog..
2013. ápr. 13. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:

jó kérdés, a szerelemben minden bonyolult.

de ha nagyon jól elvoltatok és még mindig szeret miért van új nője?

lehet hogy nem működött sose úgy a kapcsolat ahogy kellett és tovább kell lépni

2013. ápr. 13. 21:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Épp ez a baj, hogy nem tudom sajnos, hogy szeret-e még. De ő azt mondja hogy szereti azt a lányt. Valahol még reménykedem pedig, hogy vissza kaphatom, de valahol meg úgy érzem, hogy nem..Pedig eljutottam odáig, hogy tovább tudok lépni és tudok új kapcsolatot kezdeni akibe még szerelmes is tudnék lenni csak az tart bizonytalanságba, hogy azt mondja, hogy nem tudja mi lesz a jövőben. Őszintén szólva mióta szét mentünk megváltozott kicsit "depis" lett és olyanokat mondott a lányról is hogy igazából leszarja az egészet, mert h igy is megszivta és amikor erre rákérdeztem azt mondta, hoyg azért mert túlságosan szerette a csajt de ez neki nem tetszett stb..egyszer persze már szétmentek mert a csaj nem tudta hogy mit akar és most "együtt vannak"
2013. ápr. 13. 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2 vasat tart a tűzbe. Én soha nem vettem komolyan olyan pasit, akinek volt barátnője, és mellette engem próbált szédíteni.
2013. ápr. 13. 21:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Ezért vagyok úgy vele, hogy tovább lépek lehet, hogy sokkal jobban fogok járni és boldogabb is leszek és a jövőben pedig lesz ami lesz. Könnyű mondani, de két év alatt rengeteg mindent éltünk meg együtt és ezek néha eszembe jutnak egy filmről, zenéről és ilyenkor kicsit mélypontra kerülök mint most..
2013. ápr. 13. 22:00
 5/7 Yorxun Yorxun ***** válasza:

Szerintem inkább lépj tovább! A "maradjunk barátok" egy ilyen szituációban inkább csak azt jelenti, hogy harag nélkül váltok el (ami jó), de arra ne nagyon számíts, hogy valódi barátság lesz belőle.

Én azt tanácsolom, hogy tölts sok időt társaságban, és lépj tovább! :)

2013. ápr. 13. 22:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonlóan van. Már rég szakitottunk de minden búnkal- bajunkkal egymáshoz fordulunk.Nekem is van új kapcsolatom, és tényleg nagyon, szivből szeretem, neki is van. De sajnos ettől függetlenül, akárhányszor ilyenekről beszélünk együtt tudjuk elképzelni hogy majd családot alapitunk. hogy mi lesz nem tudom. Ezeken a dolgokon nem lehet gondolkodni, egyszer csak ugyis érzed majd. szerintem.
2013. ápr. 13. 23:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nagyon sokat segítettek!! Továbblépek..és meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok
2013. ápr. 14. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!