Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetünk még barátok?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki szerelmes volt belém még tavaly, de nem viszonoztam, egy idő után belé szerettem, de akkor már ő nem szeretett, azután nem beszéltünk egy jó ideig, néha rám ír, néha rá írok, de ez nem olyan gyakran van. Most azt hallottam a legjobb barátnőjétől, hogy ő újra barátkozni akarna velem, és próbálkozik is. Én még mindig szeretem őt, szerintetek lehet barátság köztünk, vagy mit csináljak ilyen helyzetben?2013. márc. 6. 20:01
1/8 anonim válasza:
hát tapasztalatból mondom hogy ha szereted de ő téged nem akkor inkább zárd ki az életedből :/ ez van sajnos
2/8 A kérdező kommentje:
És szerinted akkor zárjam ki az életemből? Nincs esély arra hogy kiszeressek belőle?
2013. márc. 6. 20:04
3/8 anonim válasza:
hát ha tartod vele a kapcsolatot nem hiszem, ha meg akarod tartani barátnak akkor egy időre ne beszéljetek és nézz másik lány után szerintem csak úgy lehet "kiszeretni" valakiből ha találsz valaki mást..szerintem..
4/8 anonim válasza:
Ha találkozgattok, akkor biztosan nem tudsz kiszeretni belőle. Ez is tapasztalat. :/
Ráadásul ha melletted van az elérhetetlen szerelmed, az csak fokozza az érzéseid. :(
28/L
5/8 anonim válasza:
ha te szereted és barátkozni akarsz vele ki van zárva hogy kiszeress belőle állj oda elé és mond neki hogy szereted nem e kapnál egy esélyt bla bla bla mert te nem tudod elképzelni hogy csak baráti viszony legyen köztetek ha nemet mond akkor hallgass az első válaszolóra zárd ki az életedből és mg kíméled magad sokk bajtól
6/8 anonim válasza:
én is ugy jártam hogy beleszerettem egyik lánybarátomba, ő nem szeretett aztán összevesztünk nem beszéltünk fél évig és megint barátok vagyunk és ez úgy jött össze hogy találtam valaki mást:) és már szingli vagyok de nem szerettem bele megint:)
7/8 anonim válasza:
Lehet,hogy azt mondta,hogy nem szeret,de nem biztos hogy így is van. amikor ő szerette te nem viszonoztad és ezt szerintem nem tudta elfelejteni. Érzések nem múlnak el,max elbújnak,a sebezhetőség elöl de elő lehet szedni ujjra. csak vigyázz nehogy rárontsál a hirtelen nagy érzéseiddel,mert ő úgy lepattint mint annak a rendje. OKOSAN,FINOMAN,STÍLUSOSAN kell csinálni. De te irányíts.
8/8 anonim válasza:
Ki tudsz szeretni belőle!Ha jobban megismered,akkor el tudod magadban dönteni,hogy kell-e neked ennél több,vagy inkább elrontod.TAPASZTALATBÓL MONDOM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!