Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek okozhat ez problém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek okozhat ez problémát a jövőben?

Figyelt kérdés
barátnőm és köztem elég nagy az anyagi különbség, ők sokkal jobban élnek, nem fényűzően, de például sokkal modernebb, rendezettebb házuk van mint nekünk. későbbiekben okozhat e ez problémát ha például meghívom magunkhoz, hogy gyakorlatilag ég és föld a két ház felszereltsége,modernsége, érezheti e magát emiatt kényelmetlenül?lányok ti szívesen töltenétek időtöket egy átlagnál alacsonyabb színvonalú házban? vagy csak épp néhányszor, hogy ne bántsátok meg a barátokat?
2013. jún. 12. 20:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A szerelemben nem számít a:

-Pénz

-Kor

-Tömeg

-Magasság

A faji hovatartozás igen :D

És nem azért megy át hogy sajnáltasson, mert az nem szerelem ahol az egyik fél sajnálja a másikat... :)

2013. jún. 12. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálunk is így van, csak én vagyok a lány. Én jobban örülnék, ha a barátomék háza lenne csúnyább, mert utálom, hogy szégyenkeznem kell. :(
2013. jún. 15. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!