Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Okozhat mentális problémát,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okozhat mentális problémát, ha egy embernek nagyon sokáig nincs párja?

Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 23:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen vagy nem. Attól függ, hogy az illető hogy éli meg. Nem minden szingli szenved a magánytól.
2013. máj. 22. 23:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen. Én már beleőrülök. 5. éve nincs párom. Nem vagyok kocka pedig.
2013. máj. 22. 23:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha barátaid és már élő rokonaid sincsenek akkor igen, mert nincs kivel dumálgatni és előbb-utóbb "felrobbansz" attól hogy nincs kiknek elmondani a dolgokat + elfojtás + unalom.

Hacsak nem vagy autista ruszki matematikus.

2013. máj. 22. 23:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, de ha hetente 3X bekened a hátad szalonnazsírral akkor fellazítja a retorziós réteget ami ellazítja az agyadban azt az idegközpontot ami a párkapcsolat hiányának mentális zavaraiért felel.
2013. máj. 22. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem nincs párom évek óta,de semmi bajom nincs miatta.Enyhe retardáltság legfeljebb.
2013. máj. 22. 23:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Sajnos igen! Tapasztalom! :(

Egyre ingerültebbé válsz, egyszerűen szomjazod azt, hogy legalább valakihez napi egyszer szólhass, tök mindegy, hogy mit v miről csak legyen valaki. Szorongás, idegesség, magány, meg nem értettség érzése kavarog benned, hol gyik, hol a másik erősseb, vagy néha mind egyszerre és akkor kicsit eldurran az agyad a legkissebb apróság miatt is.

Nagyon nem jó dolog, főleg ha szinte egész életedben még csak barátaid is alig akadtak, akikkel erről beszélni tudnál/tudtál volna!

29 magányos F

2013. máj. 22. 23:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem kb 2 éves volt a magányos időszak, de úgy éltem meg, mintha legalább öt évig tartott volna. Aztán visszaszámlálgattam egy kicsit az években és rájöttem, hogy nem öt éve vagyok egyedül, csak kettő. Ráadásul még barátaim se voltak. Magányosan nagyon lassan megy az idő. Amikor meg az jutott eszembe, hogy most már kéne valaki, akkor meg az éveim miatt keseregtem, hogy hány éves vagyok, milyen vén csont(akkor 22 voltam).
2013. máj. 22. 23:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, és még fizikai problémát is okozhat (inkább a lányoknál, mert a fiú könnyebben segít magán).
2013. máj. 23. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!