Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
6 Éve vagyunk együtt a férjemmel,vagyis voltunk. Van egy 18 honapos picink. Már egy fél éve nem jövünk ki egymással,amire még a szegénység is rátesz. Sokszor veszekszünk,és egy hónapja elérkeztünk ahhoz a ponthoz hogy úgy megütött,hogy monoklim lett. Besokaltam és kidobtam a házból. De sajnos igy se szabadultam meg töle mert vagy ott van nálam jön a gyerekhez vagy elviszi a gyereket mikor ugy akarja. A mai napon beadtam a válópert,gyermekelhelyezést,gyermektartást. Nem tudom mit tegyek,maradjak ott a házunkba(mivel közös néven van),vagy költözzek visza anyukámékhoz és éljek ott a picimmel. A másik dolog meg,hogy mit tudnék tenni,mig a gyermekelhelyezés el nem indul,hogy ne minden nap vigye el a kisfiamat. Légyszives adjatok tanácsot,mert már nem tudom mihez kezdjek,kihez is forduljak tanácsokért.2013. aug. 6. 11:50
1/2 anonim válasza:
Ha a szüleid segítenek, akkor mindenképpen menj vissza hozzájuk, neked is könnyebb lesz.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát igy lesz jobb nekem és a kisfiamnak is.
2013. aug. 6. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!