Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek most? Beleőrülök.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sexylady kérdése:

Mit tegyek most? Beleőrülök.

Figyelt kérdés
Nyáron volt barátom, és elhagytam egy másik srácért, akit mindig is szerettem. Ezzel a sráccal végig kavartunk nyáron, de aztán valami miatt mégsem jöttünk össze. A kavarás után másfél hónapig nem éltem, alig ettem, nem nevettem... csak árnyéka voltam önmagamnak. Szinte mindig úgy aludtam el, hogy azt kívántam bár ne kelnék fel reggel. A sráccal nem kerülhetem el a találkozást. Ilyenkor nagyon fáj, de ha nem látom, akkor is. minden apró dologról ő jut az eszembe. Tudom hogy nyáron szeretett, de most próbál taszítani, de úgy érzem ez csak egy álca, hogy könnyebb legyen nekem. Mára már nagyjából beletörődtem, és hogy kiutat találjak, belementem egy kapcsolatba. A mostani barátom tudja hogy soha sem fogom elfelejteni a nyári érzést, és hogy akármikor otthagynám Érte. Próbálom a barátomat szeretni, és szeretem is, de a közelébe sem ér a nyári dolognak. Hogyan tudnám elfelejteni Őt, akit mindennél jobban szeretek, vagy hogyan szerezhetném meg? Sokszor úgy vagyok vele hogy ezt én már nem bírom ép ésszel. Segítsetek...
2009. okt. 25. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha tényleg így érzel, mint ahogy a fentiekben leírtad, akkor szerintem semmi értelme, hogy a mostani pasiddal együtt legyél, hiszen mondhatni csak azért vagy vele, hogy feledtesse a volt szerelmed. Ez pedig nem jó dolog (enyhén szólva).

A legjobb lenne, ha mielőbb rendbe tennéd a dolgaidat magadban s tiszta vizet öntenél a pohárba. Ha még szereted az előző pasid, akkor menj oda hozzá s közöld vele az érzéseid, s hogy mit akarsz tőle. Nem érdemes elfojtani az érzelmeid, tapasztalatból mondom.

Ha nem, akkor verd ki a fejedből a múltat s koncentrálj a jelenlegi helyzetedre. Szervezzetek minél több közös programot, legyetek minél többet együtt.

Én a mostani pasid helyébe szakítanák veled, ha csak "menekülésből" jöttél volna össze velem.

Ha egyik kapcsolatból kilépsz s belépsz egy másikba, akkor tiszta, rendezett lelkivilággal tedd, nem pedig olyan viharossal, mint amilyen neked van. Remélem hamar rendbe jönnek a dolgaid s tudtam valamit segíteni.

Krysz

2009. okt. 25. 23:23
 2/4 anonim ***** válasza:
hát elvileg a vén kaporszakállú mindenkire csak annyi terhet rak rá, amennyit az elbír. de ha véletlenül többet, az érintett azt is megoldja: belehal.
2009. okt. 26. 00:10
 3/4 anonim ***** válasza:
szia! ugyanebben vagyok...:S én sem tudom meddig lehet így bírni...és bemesélni magamnak h boldog vagyok a jelenlegivel,mikor nem! Csak hát kényelmesebb a mostani út,mint felrúgni a biztosat egy olyanért,akiért majd megveszel,de bizonytalan,nem igaz? Nagyon nehéz megtenni olyat ami ellen minden érv ellene van...legalábbis nekem.Pedig a szívem azt súgja hogy tegyem meg! És érzem hogy meg is fogom tenni,csak még egy kis erőt gyűjtök. basszus,egyszer vagy fiatal és ha szerelmes vagy,legyél az! De boldogan és ne boldogtalanul! Ha egy kis esélyt is érzel rá hogy visszafogad,akkor próbáld meg!! Legfeljebb ha nem és tényleg nem(megbeszélitek) akkor viszont tovább tudsz lépni,mondván hogy Te mindent megtettél.De ne élj úgy ahogy én,hogy érzed,nincs lezárva a kettőtök ügye és büszkeségből nem mersz lépni,miközben haldoklik a lelked! Ennél rosszabb érzés nincs...ne legyél butus.Tedd meg amit kell. Szorítok Neked! 26/L
2009. okt. 26. 00:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Ő még régebben mondta hogy inkább most nem akar kapcsolatot, bár engem szeret... Igaz is, voltak náluk családi zűrök, és megértettem hogy nem férek most bele. Azóta sincs köztünk semmi. Amúgy mi már évekkel ezelőtt is együtt voltunk, csak valami kis hülyeség miatt lett vége. A mostani barátomat is szeretem, de nem azzal a tűzzel mint Őt. De komolyan nem bírom már sokszor idegekkel. Olyan kis apróságokról is Ő jut eszembe mint pl a paprikáskrumpli, mert ezt főztünk együtt :S Ezeket a dolgokat próbálom elfedni, és boldognak lenni Nélküle. Habár most úgy érzem erre felhőtlenül soha sem leszek képes. Próbálkozom. Jó az új barátommal, de minden vonásában a régi nagy szerelmet keresem.
2009. okt. 27. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!