Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most? Beleőrülök.

Ha tényleg így érzel, mint ahogy a fentiekben leírtad, akkor szerintem semmi értelme, hogy a mostani pasiddal együtt legyél, hiszen mondhatni csak azért vagy vele, hogy feledtesse a volt szerelmed. Ez pedig nem jó dolog (enyhén szólva).
A legjobb lenne, ha mielőbb rendbe tennéd a dolgaidat magadban s tiszta vizet öntenél a pohárba. Ha még szereted az előző pasid, akkor menj oda hozzá s közöld vele az érzéseid, s hogy mit akarsz tőle. Nem érdemes elfojtani az érzelmeid, tapasztalatból mondom.
Ha nem, akkor verd ki a fejedből a múltat s koncentrálj a jelenlegi helyzetedre. Szervezzetek minél több közös programot, legyetek minél többet együtt.
Én a mostani pasid helyébe szakítanák veled, ha csak "menekülésből" jöttél volna össze velem.
Ha egyik kapcsolatból kilépsz s belépsz egy másikba, akkor tiszta, rendezett lelkivilággal tedd, nem pedig olyan viharossal, mint amilyen neked van. Remélem hamar rendbe jönnek a dolgaid s tudtam valamit segíteni.
Krysz

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!