Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Igaz ez? Nemrég ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Igaz ez? Nemrég ezt hallottam. :O

Figyelt kérdés
Egy szép csaj helyett inkább egy csúnyábbat választotok, mert egy kevésbé szép lánynál kisebb a visszautasítás esélye? Vagy ez hülyeség? :D
2009. okt. 25. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont ma tapasztaltam az ellentétét.
2009. okt. 25. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
én azt mondom neked, hogy ez egyénfüggő... ki ilyen ki olyan.
2009. okt. 25. 21:24
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
A büdös életben nem gondolkoztam ilyenen, szóval tudatosan biztos nem. :) Ez megint valami tudatalttis baromság lesz, amit a pszichomókusok kitaláltak, hogy úgy látszon csinálnak is valamit.
2009. okt. 25. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Az tény, hogy a csúnyább nők jobban megbecsülik a jobb férfiakat, de ettől nekem a jó csaj kéne. Viszont, ha hülye pi*sa, akkor nem...
2009. okt. 25. 21:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
nincs sok értelme, mindenki megtettszhet valakinek
2009. okt. 25. 21:27
 6/9 anonim válasza:

az igaz hogy a visszautasítás esélye csökkenhet , de szerintem először a szebbiknél kell próbálkozni ha visszautasít akk igy jártál nem dőlt össze a világ vannak rajta kivül más csajok is

:D

2009. okt. 25. 21:29
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Egyszer előfordult, h haverral megakartunk dugni 3masban egy csajt ,de nem volt kit, aztán diszkóban találtunk egy kb 100 kg-ós csajszit,aztán úgy voltunk vele h ez tuti benne lesz,mert végig egyedül volt,aztán oda is mentünk hozzá elkezdtük fűzni, de a vége az lett h szex nem lett csak kb 300 db sms a telómra amit tőle kaptam az utána való két hétben h mennyire szeret meg stb.XD
2009. okt. 25. 21:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
vannak kurdarckerülő fiúk, meg másfajták is.
2009. okt. 25. 22:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:D
2009. okt. 25. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!