Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ez zavarna, idegesítene? Bőv. Lent
Párkapcsolatban vagyok, a barátomnak van egy jó barát(nője). Még mielőtt összejöttünk, ők már barátok voltak, aztán a távolság miatt nem beszélgettek.
A csaj szerelmes(volt?!) belé, közösségi oldalon állandóan bökdöste mikor nem volt pasija, pár hónapja az én oldalamról(tudta a jelszót) nézegette a csajt. Válasz erre: rég beszéltek, jóban voltak, érdekelte mi van azóta vele..
Rühellem a csajt, ki nem állhatom, erre véletlen összefutottunk vele, sötét volt már én mentem volna be a kajáldába,az ajtóból visszanézek és valami idióta elkezd ott nyervogni, sipákolni, hogy jaj de rég láttalak stb stb.
Én hülye várom a helységben, a kedves barátom meg odahajolt hozzá és adott neki üdvözlő puszit, a csaj szinte a nyakába ugrott meg ott viháncolt....
Hogy ne mondjam, szépen elcseszte az esténket, és a páromnak áll feljebb, hogy mégis hogyan lehetek ilyen hülye, meg nem vagyok normális, hogy ez szarul esik nekem, stb...
Most tényleg én vagyok a hülye? Ti mit tettetek volna?
Nincs veled semmi baj, az összes egészséges ember így reagálna, csak a többség ezt nem meri bevallani, mert az "gyengeség" meg nem trendi, nem elég libeerális :-)Azért megnézném a pasid fordított esetben :-)
Persze, valószínűleg őszinte a barátod, és lehet, hogy részéről tényleg ártatlan a dolog. De a féltékenység bizonyos fokig abszolute egészséges reakció.
Nem fogja fel, nem érti meg, hogy mit érzek..hogy milyen volt ezt végig nézni, és még én vagyok a sz@ar, amiért kiakadok ezen, meg hogyha ő ezt másnak elmesélné az el se hinné, hogy ilyen létezik.
nagyon jól tudja, hogy ki nem álhatom,erre meg.......mert hogy régen is így köszönt mindenki egymásnak (puszi puszi volt a nagy divat)
Nekem ez akkor sem normális, annyira felidegelt vele.
Amúgy is gyenge az idegzetem, megcsaltak, bántottak, gyerekkorom se fényes, nincs rajta kivül szinte senki akivel ilyeneket megtudnék beszélni(ezt a témát meg vele nem lehet megbeszélni)
Úgy érzem mintha hátba támadott volna..
Már a szakítás is felmerült bennem.
Nemhiszem, hogy azt a nőt barátnak lehet nevezni aki szerelmes belé.
Köszönöm az "értelmes" válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!