Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnánk "megmenteni" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnánk "megmenteni" a munkatársamat, aki egy olyan nőt készül elvenni akit nem kéne?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz...

Szóval, a pai 40éves 3 válással és két gyerekkel a háta mögött. Nagyon jó szívű, nagyon szeretem őt, mint embert. Nem jóképű, nem helyes, amolyan szerencsétlen kinézetű, de talán pont ezért kedvelem. Egyedül élt a saját lakásában, mikor pár hónapja neten megismerkedett egy nővel, akinek szintén van gyereke. Örültem, hogy végre boldog és szerelmes, merthogy megérdemli... De utána elkezdődött a csodálkozás... 1hónap után kiadta a lakását és a nőhöz költözött. Gondolom a csajnak jól jött a majdnem 200ezres fizuja és még plusz 60ezer, amit a lakása után kap. A srác minden reggel 4kor kel, mert a nő gyerekét el kell készíteni az iskolába és a csajt el kell kísérni a mhelyére, majd jön be dolgozni. Már 8kor bent van, pedig csak 10kor nyitunk. A maradék két órából másfelet beszél a nővel telón. Kérdeztük tőle, hogy a nő nem tud egyedül menni dolgozni, minek kell kísérgetni, miért nem alszik tovább, de sosem válaszol. már arra is gondoltunk, hogy nincs is kulcsa a lakáshoz ezért kell neki is eljönnie olyan korán. Ha van egy kis szabadideje egyből hívja a nőt, kajaszünetben, illetve mikor bezártunk rohan haza és már a fülén a telefon. 1órás az út haza és mikor hazaér az ajtó előtt teszi le a telefont, addig beszélnek. egy másik munkatársam vele ment haza múltkor és azt mondta, hogy a metrón nem volt térerő és tiszta ideg volt, hogy nem tud telefonálni. Ha egy nap egyszer hívja a nőt, az veszekszik, kiabál vele. Ha bejön hozzánk a csaj, a munkatársam megkér minket, hogy a nő jelenlétében ne poénkodjunk, ne is szoljuk hozzá (mármint a sráchoz). Semmilyen céges rendezvényre nem jön el, mert nem engedik.ha szabad hétvégés, akkor sem tud pihenni, mert különböző programokra kell mennie amiket a nő szervez. Kezd leépülni a srác, 1 hónapja fáj a gyomra folyamatosan és vagy 10kilót fogyott. Erre 2 napja látom az ujján a gyűrűr és hogy decemberben elveszi. Kérdezem tőle nem korai? Azt mondja, de, de oka van. Sztem terhes a csaj, de azt mondja, nem. Hiába kérdezem, hogy ő is akarja az esküvőt vagy xcsak a csaj erőlteti egyszerűen nem válaszol. 3 házasság után pár hónap alatt beleugrik a negyedikbe. Kb fél éve lehetnek együtt. Nem értem én ezt. persze a csajnak kényelmes, talált magának egy hülyét, akit palira vehet, de én aggódom. Mit tehetnék?

2009. okt. 25. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugyanezt elmondanám neki, amit leírtál a kérdésben, majd megkérdezném, hogy biztos kell ez neked? Keresd meg, ki az aki a legjobb haverja neki, akivel mindent megoszt, és kérd meg hogy beszélgessen el vele. Mondogasd, hogy tönkreteszi magát, ilyenek.
2009. okt. 25. 17:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz... vagy ha ez sem segít, akkor szerintem többen próbáljátok meggyőzni akik kívülről látjátok szerencsétlent. Több ember egybehangzó véleményére csak adna már. A történet elolvasása után szívből kívánom, hogy sikerüljön lebeszéljétek! Sok sikert hozzá!
2009. okt. 25. 17:47
 3/8 anonim ***** válasza:
ne haragudj de ha ilyen buta akkor meg is érdemli a sorsát. bármennyir is bánt, ez van, nem tudsz mást tenni mint hogy végignézed, más ember ilyen horderejű döntésébe beleszólni nem lehet.
2009. okt. 25. 17:47
 4/8 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy már nem mond nekünk semmit, pont azért, mert mindenki ellenzi a dolgot. Őt is megértem, úgy van vele, hogy nem egyedül van, van mellette valaki, de teljesen tönkre fog menni.
2009. okt. 25. 17:53
 5/8 kolosszus22 ***** válasza:
Vannak ilyen szerencsétlen palimadarak akik nem tudnak a sarkukra állni és teljesen alávetik magukat a partnerüknek. Max. csapsz egy balhét elmondod, hogy milyen szánalmas ez az egész, ha erre sem reagál akkor nem tudsz mit csinálni, max még kiosztod a nőt is.
2009. okt. 25. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Hamarosan meglesz a 4. válása is. Megpróbálhatod meggyőzni, de akit valaki ennyire a hatalma alá vont, azt nem fogod tudni észérvekkel eltántorítani az esküvőtől. Ha ő maga nem látja, hogy marhaság, amit csinál, akkor nincs mit tenni.

Itt most neki kell dönteni, nem dönthet más helyette.

Azért kicsit gáz, hogy 40 évesen nektek kéne dönteni helyette. Önálló, cselekvőképes ember, mik ezek, hogy "nem engedik el", meg hogy egész nap telefonálnia kell?

Hogy te mit tehetnél? Legfeljebb annyit, hogy elbeszélgetsz vele négyszemközt, őszintén a dolgokról. Ne azzal kezdd, hogy letámadod, hogy ne nősüljön, mert az a legrosszabb. Csak finoman kérdezgesd, mi van vele mostanában, hogy tellnek napjai, stb. Aztán óvatosan térj rá hogy közöld vele, nagyon megváltozott, mi ennek az oka? És ha megnyílik előtted, rákérdezhetsz, hogy tényleg ezt akarja-e, így érzi-e jól magát?

De ezen kívül nem sokat tehetsz. Nem dönthetünk más helyett, ha egy barátunk fejjel akar a falnak rohanni, van, hogy hagyni kell... az ő élete...

2009. okt. 25. 17:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem hamarabb tanul a saját kárán.
2009. okt. 25. 18:22
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem osztálytársam volt így... bár még az egész kicsibe. a csaj sehova nem engedte el, ment bulizni a csaj, a pasi nem mehetett mert féltékeny volt a csaj. azért volt vele, mert végre volt valakihez ragaszkodnia, és nem vette észre mennyire kihasználják
2009. okt. 25. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!