Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem kíván a párom? Mi van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem kíván a párom? Mi van vele?

Figyelt kérdés
Ő 25, én 23 éves vagyok, másfél éve vagyunk együtt. Minden rendben van az életünkben, jól alakulnak a dolgok, elvagyunk, szeretjük egymást, de néhány hónapja egyre ritkábban kerül sor a szexre. Mindig valami buta kifogással áll elő. Próbáltam vele többször beszélni, de azt mondja, nincs semmi baja, csak nincs kedve. Ez 2-3 hónapja kezdődött, aztán az elmúlt 1-2 hétben, mikor nyaralni voltunk, ismét a régi volt, erre most megint kezdi. Addig jó, amíg én kényeztetem őt, pedig én annyira nem vagyok oda az orális szexért, már ha nekem kell csinálom, de ő szereti. Szóval ez tetszik neki, de mikor én következnék, mikor rendes szexre kerülne sor, hirtelen nem érzi jól magát vagy valami. De miért csinálja ezt? Már nem kíván? Mit tehetnék?
2013. aug. 4. 23:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Foleg, nem fura, hogy a nyaralas alatt minden jo volt, persze ott nem volt ott a masik no!
2013. aug. 5. 13:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj azért mertem rákérdezni, mert amiket leírtál sajnos erre utal, hogy van más az életében...:/
2013. aug. 5. 16:41
 13/13 anonim ***** válasza:
lehet nem csal meg, de más valaki lehet a dologban
2013. aug. 18. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!