Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem kíván eléggé, vagy valami komolyabb baj lehet? Bővebben lent
2 hónapja vagyok együtt a barátommal, még nem feküdtünk le egymással (egyikőnk se szűz már), én már szeretnék vele testi kapcsolatot is. Kb. 3 hete fel hoztam neki ezt a témát, hogy mennyire kívánom őt, és mért nem feküdtünk még le. Azóta többet veszekedtünk, de "csak" ezen. Mikor nem voltak veszekedések , 3 héttel ezelőtt, akkor még rendesen állt neki a "pénisze" mikor a nyakát simogattam, stb. Most már ezért se áll fel neki. Max csak félig! 3x jutottunk el oda, hogy szeretkezzünk, de mire be hatolt volna, addigra le lankadt a pénisze. Tegnap is ez volt. Azt mondja kíván. Szeretni biztos szeret!
Az a kérdésem, hogy mi lehet a gond? Vele? vagy esetleg velem? Talán nem kíván engem? Nagyon szomorú vagyok, hogy mi lehet az oka! Ja, és a volt barátnőjével is...8 hónap alatt 1x se feküdt le. 1 éve már nem volt lánnyal"úgy" Összesen 4x volt együtt szexuálisan lánnyal.
én 17/L. ő: 17,5/F
Hova siettek 17 évesen?Nem lóverseny ez,és nem kell görcsölni rajta,úgy nem fog működni,de lehet merevedési zavara van a fiúnak,és szégyelli...
28N
Nagyon izgul,szégyenlős,egyszer én is voltam így az elején,majd elmúlik.
tippek:hosszú előjáték(izgasd fel jól ne hagyd hogy feleszméljen és rátörjön valami komplexus)
Beszélgessetek többet a szexről,hogy kinek mi tettszik stb,
ne úgy álljatok neki hogy "na gyere csináljuk".
Légy türelmes,tekintsd természetesnek a dolgot,és inkább vicceld el,mint hogy veszekszel a stressz nem segít.
Nem ki oktatást kértem, hanem tanácsot:)
Nem erőltettem az együttlétet:) csak mondtam neki, hogy kívánom. És meg kérdeztem, hogy van e esetleg valami baja, vagy más.
X Jakab:
Tudom, hogy ez lehet a sterssztől, idegességtől, fáradságtól. Csak kicsit meg vagyok ijedve, hogy esetleg inkább nem kíván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!