Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy uncsi életű, csóró srác mondjon le a csajokról?
Figyelt kérdés
Semmi esélyem sincs így barátnőre szert tenni?2013. aug. 4. 21:36
21/31 anonim válasza:
Nyílván vannak olyan bűnronda nők, akik szintén semmi tnem tudnak felmutatni és vésziket a pinájuk. Szóval, nem, nyugi nem kell lemondanod :-)
22/31 anonim válasza:
Ne csajozz akkor, hanem tanulj és dolgozz hogy legyen pénzed.
23/31 anonim válasza:
arra nem gondoltál h vannak olyan lányok, akik ugyanugy csórók???????????
24/31 anonim válasza:
Miért ne?
Nem minden csaj bukik a pénzre?! 18/L
25/31 anonim válasza:
szerintem elsőnek szerezz munkát vagy valamit és akkor nem leszel ennyire csóró
26/31 anonim válasza:
Hazam van,penzem van.........Van csajom????? Volt csajom????? Egyik sem :/ 29/f
27/31 anonim válasza:
Ha így mártírkodsz nem is lesz.
28/31 anonim válasza:
Régi a kérdés de: pörgesd fel az életed. Ez a megoldás.
29/31 anonim válasza:
Az uncsi életen kell változtatni. Uncsi, mert unatkozol?
Legyen egy hobbid, az lehet érdekes. A hobbid közben találkozhatsz nőkkel, lehetnek barátaid. A hobbidból lehet pénzed is. Meg ilyenek.
30/31 anonim válasza:
Ha már ilyen kérdéseket teszel fel, akkor nem lehetsz unalmas! Én például ezen egy jót virultam, de tényleg. Az életben nem a pénz határozza meg azt, hogy milyen ember vagy, hanem az, hogy mit mutatsz mások felé. Mutasd meg a csaj felé az igazi arcod és ne ilyen gyerekes felesleges és alaptalan félelemmel teli kérdéseket tegyél fel gyakorikérdések.hu-n. Tudom, hogy néha jó hallani a pozitív válaszokat, elvégre nem rendelkezel túl sok önbecsüléssel, de ezen mindenki átesik, senki nem születik magabiztos "vasembernek", menj és légy férfi... csábíts, nevettess, romantikázz és tiéd az, amire szükséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!