Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért csinálja ezt? Vagy mi ez az egész?
Van egy srác akivel nyár eleje óta találkozgatom. Az első randin lesmárolt és utána is nagyon aranyos volt,folyamatosan keresett és sokat találkoztunk,de egy idő után úgy éreztem,hogy ezt az egészet inkább akarom én,mint Ő...így nem beszéltünk egy ideig,de mindenemhez hozzászólt én pedig bunkó voltam vele...közölte akkor,hogy nem tudna engem szeretni ezt érzi...elkerültem,pár hete megint elkezdett keresni és könyörgött hogy menjek át,mondtam neki mindig,hogy majd megyek,de sose értem oda. Aztán átmentem,nagyon szerelmes hangulatába volt mert végig húzott magához meg csókolgatott,de amint megint az érzelmeket hoznám fel akkor témát vált vagy úgy tesz mintha meg se hallotta volna. Egy hétig nem voltam itthon,de mikor beszéltünk azt mondta nagyon várja,hogy hazamenjek és megint átmenjek hozzá... Tegnap fura volt kicsit,mert kérdeztem hogy van-e még más lány akivel ilyen a viszonya és azt mondta nincs most és nem is kell neki egyenlőre más.. és kérdeztem tőle,hogy oké,de érzelmileg majd biztos kell idővel,erre azt írta,hogy ezt a témát inkább hagyjuk.
Mi baja lehet?? Vagy miért csinálja ezt?:O
Két feltevés van.
1. Fél az érzelmektől. Lehet volt egy lány aki nagyon megbántotta anno és most egyszerűen megint tart attól, hogy mi lesz ha közelebb kereül valakihez. Mennyire fog az neki fájni?
2. Csak arra kellesz, hogy meghúzzon. Erre nagyon figyelj oda.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!