Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy uncsi életű, csóró srác mondjon le a csajokról?
Figyelt kérdés
Semmi esélyem sincs így barátnőre szert tenni?2013. aug. 4. 21:36
1/31 anonim válasza:
Nincs. 100% hogy nem lesz soha barátnőd.
Szerezz be guminőt, más úgysem lesz.
3/31 anonim válasza:
Hidd el, hogy van. A barátom egy könyvmoly, utál bulizni, inkább mindig otthon ülne, és még anyagilag sincs a toppon.
4/31 anonim válasza:
Már ne is haragudj elvtárs, de ilyen színvonalú önmenedzseléssel nincs.
5/31 anonim válasza:
Van esélyed, ne mondj le sztem!!:)
6/31 anonim válasza:
Állj meg egy kicsit és gondolj bele a kérdésbe fordítva. Hidd el, segít. Ha te magad képes vagy meglátni a szépet, egy visszahúzódó, félős, csúnya lányban, akkor azt is el tudod hinni, hogy a lányok között van olyan, aki szépet lát egy "uncsi életű, csóró srácban".
Sok minden múlik a felfogáson.
7/31 anonim válasza:
már, hogy ne lenne! csak kezdeni kellene valamit azzal a nyomorult szánalmas életeddel! tudom, hogy nehéz de más nem fog lépni helyetted
8/31 anonim válasza:
mit tennél rá? Sárkáányfüvet? Cickafarkot? Orbáncfűt?
9/31 BBHím válasza:
De van ! A stilusodtól függ !
Én is szegény vagyok mégis végig mentem már egy jó tá csajon 17 évesen ! Dolgozz és legyél normális de a legfőb dolog h tanulj meg csajozni ahoz nem kell pénz
10/31 A kérdező kommentje:
De a csóróságomat úgy képzeljétek ám el, hogy bkv jegyre sincs pénzem! Szóval a csóróknál is csóróbb vagyok! Így is lehet esélyem a csajoknál?
2013. aug. 5. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!