Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ezellen tenni? Bővebben lent

Figyelt kérdés

A barátom úgy érzi hogy bármit megtehet,mivel mindig mondom neki hogy elhagyom és nem teszem meg.

Nem megcsalásról meg ilyenekről van szó.

Valaki járt már így?vagy valami ötlet ezellen?:(

2009. okt. 25. 14:40
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

"melyik kutya ugat..."

ha esetleg nem csak ugatnál, akkor talán komolyan is venne, de így, meg is érdemled, ennyi.

2009. okt. 25. 14:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

ÁLLJ A SARKADRA! MI AZ HOGY MINDENT MEGTEHET?

szép kis kapcsolatotok lehet...

szerintem ott kéne hagynod, hisz te őt ZSAROLOD, Ő MEG KIHASZNÁL!

TISZTA BOLDOGOK LEHETTEK...

2009. okt. 25. 14:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem csak ugatok vele...Tisztában van vele hogyha normális velem akkor énis az vagyok sőt...Valahol legbelül tudja,de nem képes elviselni...És aki az 1.kommentelőhöz hasonlót tud tanácsolni az inkább ne irjon!köszi
2009. okt. 25. 14:48
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
1. vagyok te meg nagyon hülye. milyen tanácsot akarsz de tleg? Adjunk vmi varázsigét amivel megváltoztatod a srácot és neked nem kell tenned semmit?
2009. okt. 25. 14:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Mindegy milyen tanácsot,de nem olyat mint a tiéd...nem értem mire jó ez,hogy csak azért kommentelsz,hogy kötekedj a másikkal?
2009. okt. 25. 14:55
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
ha csak a szád jár és nem teszel semmit, az azt jelenti, hogy amelyik kutya ugat az nem harap. ezt a pasid ki is használja, És szerintem ebben a legnagyobb hibás Te vagy, mert te engedd, mert sosincs a tetteinek következménye, csak a szád jár. ezt nevezik következetlenségnek.
2009. okt. 25. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
nem csak azért kommentelek, és te érzed így, mert fáj az igazság. De adtam tanácsot, ne csak ugass, hanem tegyél is vmit ellene, más is ezt írta.
2009. okt. 25. 15:04
 8/8 anonim ***** válasza:

szia! nem tudom milyen lehet a kapcsolatotok és hogy mi az amit megtesz...de ha már igy van ahogy leirtad,szazkits vele télleg,bár egy hétre és mutasd meg neki,hogy igen is vagy olyan okos és jó hogy nem játszhat veled egy fiu...

ez az én véleményem... mást nem tudok mondani,mert az én helyzetemben mindent megbeszélünk és minden kölcsönös...ezzel nem rosszra gondolok,csak jó dolgokra...ha elmegy haverokkal este akkor én is csajokkal...stb

2009. nov. 18. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!