Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szeretlek. " Hogy vagytok ezzel a szóval? Mennyire nehéz elsőre kimondani ha komolyan is gondolod?
ha komolyan gondolom, nem nehéz elsőre kimondani.
én abszolút nemvágyom arra h mindennap 3szor elmondják nekem h szeretlek. azis elég ha csak eccerűen látom. a viselkedéséből.
Az igaz,hogy ha sokszor mondják,már az értelmét,és jelentőségét nagyban elvesziti,viszont ha soha azzal nagyobb bajt csinálunk.
Tehát csak mértékkel,de szerintem fontos hogy elmondhassuk ezt azoknak az emebrenek akik iránt tényleg érzünk szeretet.
Mikor én el kezdtem járni az előző barátnőmmel, akkor nem is érdekelt, sőt, egyáltalán nem is tetszett, de erősködött, hogy járjunk, így nem akadékoskodtam. Ő szerelmes volt belém a kezdetektől, én nem!
Mondta nekem, hogy szeret, én meg azt, hogy talán majd egyszer.
Az idő múltával nagyon beleszeretettem, de akkor nagyon nehéz volt neki kimondani.
A vége az lett, hogy ő lett életem első igazi szerelme, és mire már rabja lettem teljesen, akkor megcsalt. :S Itt részéről vége is lett, szakítottunk, de utána már nem volt kinek kimondani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!