Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Szeretlek. " Hogy vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Szeretlek. " Hogy vagytok ezzel a szóval? Mennyire nehéz elsőre kimondani ha komolyan is gondolod?

Figyelt kérdés
Tudom h hülye kérdés, de én úgy vagyok vele h inkább halljam kevesebbszer a páromtól és gondolja komolyan, minthogy naponta elmondja 100X de nem gondolja komolyan vagy már teljesen közhellyé válik.
2009. okt. 25. 12:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
abszolút egyetértek veled.ha sokszor hallod, teljesen elveszíti az értelmét,szerintem.
2009. okt. 25. 12:44
 2/11 anonim ***** válasza:

ha komolyan gondolom, nem nehéz elsőre kimondani.

én abszolút nemvágyom arra h mindennap 3szor elmondják nekem h szeretlek. azis elég ha csak eccerűen látom. a viselkedéséből.

2009. okt. 25. 12:45
 3/11 anonim ***** válasza:
első vagyok,azt kihagytam,hogy viszont éreztetnie KELL!(egy-egy bonbon, csoki,vagy egy szál virág,vagy csak annyi,hogy egyszer-egyszer kérdezés nélkül is beugrik,mert épp arra járt:))
2009. okt. 25. 12:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha valakit igazán szeretsz nem nehéz kimondani, mert tényleg igaz. És minél kevesebbszer mondják annál nagyobb nyomot hagy bennünk a szó valódi jelentése. Nem muszáj mindig kimondani, sőt nem is szabad, de éreztetni hogy szeret bennünket(szeretjük őt) nagyon fontos.:)
2009. okt. 25. 12:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez a szó szerintem nagyon sokat jelent. Én szerelmes vagyok a barátomba, de (még) nem bírnám a szemébe mondani. Ez a szó nagyon sokat jelent. :) Nem szeretem az olyanokat, akik csak dobálóznak ezzel. Egyik nap ezt szeretik, másik nap azt... Ez nem így múködik.
2009. okt. 25. 13:07
 6/11 anonim ***** válasza:

Az igaz,hogy ha sokszor mondják,már az értelmét,és jelentőségét nagyban elvesziti,viszont ha soha azzal nagyobb bajt csinálunk.

Tehát csak mértékkel,de szerintem fontos hogy elmondhassuk ezt azoknak az emebrenek akik iránt tényleg érzünk szeretet.

2009. okt. 25. 13:08
 7/11 anonim ***** válasza:
ha komolyan gondolom akkor nagyon könnyű kimondani egy idő után, szinte olyan hogy megkönnyebbül tőle az ember, ha viszont nem érzek semmi mögöttes tartalmat akkor képtelen vagyok kimondani.
2009. okt. 25. 15:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Mikor én el kezdtem járni az előző barátnőmmel, akkor nem is érdekelt, sőt, egyáltalán nem is tetszett, de erősködött, hogy járjunk, így nem akadékoskodtam. Ő szerelmes volt belém a kezdetektől, én nem!

Mondta nekem, hogy szeret, én meg azt, hogy talán majd egyszer.

Az idő múltával nagyon beleszeretettem, de akkor nagyon nehéz volt neki kimondani.

A vége az lett, hogy ő lett életem első igazi szerelme, és mire már rabja lettem teljesen, akkor megcsalt. :S Itt részéről vége is lett, szakítottunk, de utána már nem volt kinek kimondani....

2009. okt. 25. 21:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsó hsz-re kimaradt: 18/F
2009. okt. 25. 21:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez csak egy szó.
2009. okt. 25. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!