Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik így egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így egy férfi? Tényleg én vagyok a hisztis?

Figyelt kérdés
Tegnap nehéz napom volt, és ráadásul ellopták a pénztárcámat. 5ezer forint volt benne, iratok nem. Meséltem a barátomnak (e-mailben, mert épp külföldön tartózkodik) és erre közli h előfordul. Ennyi. Mondom neki kösz a megértést, erre közli, h szívesen sőt szerinte én túlreagálom. Nagyon rosszul esett, mert nekem bosszantó volt az ügy és annyit nem mond h hát ez szar sajnállak ,de sajnos nem tudsz mit tenni, felejtsük el. Eután mérgemben azt mondtam neki h ezek után majd szelektálom h mit mesélek neki el, mert még én vagyok a hülye, erre azt mondja jó....nagyon megbántott, azóta nem beszéltünk...teljesen azt érzem ebből a viselkedésből mintha le se szarná h mi van velem, és csak púp lennék a hátán a hisztimmel. Lehet h csak rossz kedve volt, de akkor is...szerintetek én reagálom túl? Azt reméltem h ír majd vmit, h ne haragudjak, de nem írt...
2013. aug. 3. 18:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Na az én véleményem, hogy kicsit túlreagálod!

Nem jelentős dolog az 5ezer és neki nem volt sok energiája erre most, te meg együttérzésre vágytál, ok van ilyen, nem nagy dolog, itt azonban le kellett volna zárnod sztem a dolgot magadban és akkor vége. Vagy FINOMABBAN utalni arra, hogy csak egy kis megértésre vágysz.

Az a baj, hogy erre bepöccentél megsértődtél és provokálóan írtál neki... Na a bepöcenésed már tényleg kissé túlzott reakció, ezt a férfi úgy igyekszik kordában tartani, hogy nem úgy ugrik, ahogy szeretnéd!!!

Egyik pillanatban aggódsz, hogy púp vagy a hátán, a másikban meg elvárod, hogy kérjen bocsánatot?

Szerintem nem vagy púp a hátán MÉG, de ha halmozod az ilyen túlreagálásokat, meg provokációkat, akkor akár az is lehetsz idővel majd...

29F

2013. szept. 10. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!