Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így egy férfi? Tényleg én vagyok a hisztis?
Na az én véleményem, hogy kicsit túlreagálod!
Nem jelentős dolog az 5ezer és neki nem volt sok energiája erre most, te meg együttérzésre vágytál, ok van ilyen, nem nagy dolog, itt azonban le kellett volna zárnod sztem a dolgot magadban és akkor vége. Vagy FINOMABBAN utalni arra, hogy csak egy kis megértésre vágysz.
Az a baj, hogy erre bepöccentél megsértődtél és provokálóan írtál neki... Na a bepöcenésed már tényleg kissé túlzott reakció, ezt a férfi úgy igyekszik kordában tartani, hogy nem úgy ugrik, ahogy szeretnéd!!!
Egyik pillanatban aggódsz, hogy púp vagy a hátán, a másikban meg elvárod, hogy kérjen bocsánatot?
Szerintem nem vagy púp a hátán MÉG, de ha halmozod az ilyen túlreagálásokat, meg provokációkat, akkor akár az is lehetsz idővel majd...
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!