Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedett fel egy ilyen nő egy ilyen pasit?
Figyelt kérdés
Lehet hogy féltékeny vagyok és az beszél belőlem, de akkor is. Adott egy srác a szomszédban, aki nagyon-nagyon jól néz ki, okos is, jó munkahelye van, szóval minden téren nagyon jó. Már 2 éve oda vagyok érte, de hiába. Erre lett egy barátnője, akiegy duci csaj. Legalábbis nem valami modell alkat. Az oké, hogy amúgy jól néz, mondták a haverok is a társaságban, hogy attól független jó nő, de mégis van rajta vagy + 20 kg.... Hogy bírt egy ilyen pasit felszedni?2013. aug. 3. 15:39
21/22 anonim válasza:
Hát akkor meg is van a válasz:
Ezek szerint hiába duci, attól szép és csinos, mert mint írtad, a haverok szerint jó nő, tehát akkor nem az a kövér-pattanásos- SZTK szemüveges kategória, hanem valószínűleg az a csinos husi, mert van olyan is ;) És mellé még okos meg kedves is. Akkor meg meg is értem a srácot, hogy vele van.
22/22 anonim válasza:
20-as! Hidd el hogy rengeteg férfi van akinek ilyen alakú husis nő kell. A baj általában az hogy az ilyen husisabb nők önbizalomhiányosak és nagyon kitűnnek ezmiatt negatívan az átlagból. Az én barátnőm jó humorérzékű bárkivel eltud beszélgetni, mosolygós, pozitívan fogja fel a dolgokat. Ez miatt rengetegen megfordulnak utána, van amikor már engem is zavar nagyon... :D Szóval hidd el szemléletfüggő, változtass a felfogásodon és menni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!