Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedett fel egy ilyen nő egy ilyen pasit?
Figyelt kérdés
Lehet hogy féltékeny vagyok és az beszél belőlem, de akkor is. Adott egy srác a szomszédban, aki nagyon-nagyon jól néz ki, okos is, jó munkahelye van, szóval minden téren nagyon jó. Már 2 éve oda vagyok érte, de hiába. Erre lett egy barátnője, akiegy duci csaj. Legalábbis nem valami modell alkat. Az oké, hogy amúgy jól néz, mondták a haverok is a társaságban, hogy attól független jó nő, de mégis van rajta vagy + 20 kg.... Hogy bírt egy ilyen pasit felszedni?
Úgy, h veletek lányokkal ellentétben nekünk nemcsak a külső számít.
2013. aug. 3. 15:42
4/22 anonim válasza:
Husisabb nőként mondom, hogy hidd el, nagyon sok pasi bukik a teltebb idomokra. :)
Olvasd el ezt, és megérted (talán), hogy miért: [link]
2013. aug. 3. 15:45
5/22 Didiiayer válasza:
Goldolom jól kijönnek egymással, megértik egymást, megfogta őt a személyisége. Szóval rengeteg dolog lehet ami miatt neki pont ez a nő kell és igaz, hogy valamilyen szinten számít a külső, de ugyanúgy számít a belső is. Lehet, hogy neki ez a nő az esete. Attól, hogy valaki nem éppen modell alkalt még lehet olyan pasi akinek bejön.
2013. aug. 3. 15:45
6/22 Pendulum92 válasza:
Nekem inkább a nőies nők jönnek be. Szóval lehet, hogy "nem modell alkat", még is százszor jobban néz ki, mint te. Meg nem minden a külső, ilyen irigykedő, felszínes, buta liba nekem sem kéne.
2013. aug. 3. 15:49
7/22 anonim válasza:
Valószínűleg az a lány nem annyira önbizalom hiányos és kisebbségi komplexusos, hogy mások blamálásában és mások kinézetének degradálásával tölti a szabadidejét, csak hogy egy kicsit, egy pillanatra jobban érezze magát.
Szóval érted, 2 ember külsejének összehasonlítása nem ott kezdődik, hogy ki hány kg...
Szóval lehet, hogy nem vékony a csaj, de attól, ahogy a haverok is mondják, jó nő.
Most a belső dolgokra nem is térnék ki.
2013. aug. 3. 15:58
9/22 anonim válasza:
Nem tudom, én nem értek egyet a 4-essel. Én is husisabb nő vagyok, mégis mindig az a duma a férfiak részéről, hogy jó, jó, de egy kicsit fogynod kéne. Szerintem azért a férfiak többsége nem kedveli a husit.
2013. aug. 3. 16:03
10/22 Pendulum92 válasza:
Mert egyre jobban terjed ez a divatsoványság a média által.
Bár nem tudom mennyire vagy husis. Az is fontos szempont, hogy jól legyen elosztva. Ha rosszul van, ugyanannyi kilóval látszólag "kövérebbnek" tűnhetsz. Mondjuk 160 centihez 80 kiló már nem tud úgy eloszolni, hogy jól álljon szerintem. Szóval bizonyos határokon belül igaz ez.
Az én barátnőm 172 centihez 62 kg, és izom is van rajta, igazi bombanő. :) Mondjuk 70 kilósan is ugyanígy tetszett. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!