Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki szedett fel már diákmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki szedett fel már diákmeló közben pasit/csajt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom, hogy kicsit gáz a kérdés, de érdekelne, hogy járt-e már így valaki, hogy diákmeló során sikerült magának párt/alkalmi partnert találni. Szerintetek hülyeség lenne, így közeledni valakihez?

Légyszíves értelmes válaszokat!

Előre is kösznöm!

2012. okt. 19. 19:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan. Ilyen szexpartnert találtam. Sok műszakot lehúztunk együtt, és így alakult. 23/f
2012. okt. 19. 19:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség. Szerinted csak suliban lehet csajozni/pasizni?
2012. okt. 19. 19:10
 3/9 A kérdező kommentje:
ÉS mi lett a vége, ha nem vagyok túl tolakodó? Illetve milyen munkán voltatok?:D
2012. okt. 19. 19:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy csak a suliban lehetne, sőt én sehol nem szoktam, mert tök béna vagyok hozzá, hogy leszólítsak egy fiút akárhol, csak megtetszett egy srác és nem tudom mit szólna, ha megpróbálnék beszélni hozzá munka közben.
2012. okt. 19. 19:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Én 2 hónapja szóró lapoztam. És 3 telefonszámmal lettem gazdagabb. De nem élek e lehetőséggel, mert van barátom.

23/L

2012. okt. 19. 19:12
 6/9 anonim ***** válasza:
javítás: kérdőíveztem nem szórólapoztam
2012. okt. 19. 19:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Békén hagyom a lányt, mert neki nem erre van szüksége. Szerintem ő többet akarna, én viszont nem. Ez lett a vége. Csomagoltunk, és más munkát csináltunk egy üzemben. Miért ne beszélhetnél hozzá? Nálunk alap volt, négyen voltunk, bemutatkoztunk, és az elejétől beszélgettünk, jó banda jött össze.
2012. okt. 19. 19:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menj oda hozzá és beszélges!:D Munka közben jó beszélgetni. Csak a főnök nem biztos:P Beszélj azzal a sráccal:)
2012. okt. 19. 19:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem lazán megoldható. Főleg ha unalmas is a diákmunkakör, akkor mindenképp érdemes beszélgetni. Én is dolgozom még diákmunkát, rengeteg lánnyal szoktam összeismerkedni. 23/F
2012. okt. 20. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!