Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már hónapok óta elég erős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már hónapok óta elég erős hüvelyi folyásom van. Kaptam már rá 4 féle gyógyszert, párom is szedett egyfélét. De nem múlik el. Milyen betegségek okozhatják ezt?

Figyelt kérdés
Először gyulladásom volt, az elmúlt. Azután klamídiára írták a gyógyszereket.
2009. jún. 17. 16:38
 1/1 anonim válasza:

Ehhez szakember válasza kéne. Első tippem, hogy keress fel másik nőgyógyászt! Engem is próbált az egyik tablettákkal kezelni, de az nem hatott. Máshoz mentem, felírt kenőcsöt, az hatott. Azóta nincs bajom. Nem reklám, de a legjobbak a Beta(dine hüvelykúp és a Can(esten krém, vagy szimplán a Can(esten kombi. Ezen felül mosakodáshoz jó a Lact(acid femina bármilyen formában. (a zárójelekkel az esetleges rendszeri reklám-ellenőrzést igyekeztem kiküszbölni).

Jobbulást!

2009. jún. 24. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!