Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Lehetne újra szó, hogy járjatok vele?
Figyelt kérdés
Ha egy lánnyal régebben randizgattatok, de szakított veletek, majd még egyszer eljátszotta ezt, és most hónapok elteltével újra megkeresne hogy össze akarna jönni most már komolyan adnátok neki még egy esélyt?2009. okt. 25. 01:21
1/6 A kérdező kommentje:
*újra arról szó
2009. okt. 25. 01:24
2/6 anonim 

válasza:

Ha csak arra kell neked egy fiú akkor ne játsz az érzéseivel. Neked inkáb az egyéjszakás kalandok valók. Úgyértem most ha épp nincs kivel lefeküdnöd visszamész hozzá amikor meg akad valaki akkor elhagyod. Ennek semmi értelme.
3/6 anonim 

válasza:

Már ha te vagy a lány. Ha meg a fiú vagy akivel szórakozik akkor értelmezd át. Biztos nem járnék vele. Max ha nincs épp más valakim lefexek vele de semmi komolyabbra nem terveznék egy ilyennel.előző voltam.
4/6 anonim 

válasza:

Miért teszed ki még egyszer a kérdésed?Nem te vagy az akinek az exbarátjának most barátnője van?Amúgy ennek nem sok értelme van,összejönni,kidobni,összejönni,...Amúgy egy férfinál általában van mégegy esély (persze ha nem neki van a barátnője és nem te kérdezed ezt megint)de amúgy a jobban jár ha elfelejt.Te nem vagy biztos az érzéseidben és homokra az ember nem épít erődöt.Most ezt érzed de aztán pár hónap és helló.Azért kell neked mert nincs veled,ha a tied megint nem fog kelleni.De gondolom ezt nem direkt csinálod,de ettől felőrölöd mindkettőtök idegeit.
5/6 A kérdező kommentje:
utolsónak: nem nem én vagyok az
egyébként én vagyok a lány!
2009. okt. 25. 11:37
6/6 anonim 

válasza:

Hát akk egy roh*dt kis rib*nc vagy bocs de ez az igazság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!