Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Egyik szülőm engedné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Egyik szülőm engedné, a másik félt?!

Figyelt kérdés

1 és fél éve vagyok együtt a párommal.. 15 ő 17 éves...szeretném ha nálunk aludhasson a barátom..

Sokat van nálunk délután átjön esetleg még délelöttönként a családommal együt ebédel sokat van a szüleimmel (jol elvannak) édesapám is bírja őt,anyum is szereti.Sokfelé járkálunk el kettesbe mozi esti séták bla bla..Szüleim megbiznak a fiuba és rá mernek ugymond bízni engem.

Viszont aza nagy helyzet hogy én szeretném ezt az ittalvásos dolgot (köztünk a barátommal volt már intim kapcsolat... petting ilyesmik) édesanyám bele is eggyezve bár régebben nem nagyon helyeselte.Apum viszont mondása szerint félt és ő szerinte még fél.

Most itt az őszi szünet és szeretném ha itt maardhatna egyik este és 11 felé ne keljen haza mennyen..

Nem tudom hogy lehetne egy apával erről bezsélni, egy anyával erről egyszerübb segítsetek kérlek.

Üdv.: egy Lány

Ja és, ha nem helyeslitek a az itt alvását az is egy féle válasz de rajtam ebben az esetben nem segít :(

2009. okt. 24. 22:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

23:47:

Ha már 10 és fél éve rohadok az iskolában, akkor helyes írni megtanulok. Viszont Mozilla FireFox 3.0 már alá húzza a hibás szavakat. :D

2009. okt. 25. 14:18
 12/13 anonim ***** válasza:

22:57 vagyok.

képzeld nagyon jól tudom hogy hosszú i-vel irják az irni szót csak tudod az a helyzet hogy ezen a kib*szott billentyűzeten nincs hosszú i. -________-"

2009. okt. 28. 16:45
 13/13 anonim ***** válasza:

olyan nem létezik, hogy nincs hosszú í. Ha nincs hosszú í, akkor hosszú ú sem, és semmi ékezetes betű.

... Keresd meg, ne legyél már szerencsétlen.

2009. nov. 8. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!