Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Egyik szülőm engedné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Egyik szülőm engedné, a másik félt?!

Figyelt kérdés

1 és fél éve vagyok együtt a párommal.. 15 ő 17 éves...szeretném ha nálunk aludhasson a barátom..

Sokat van nálunk délután átjön esetleg még délelöttönként a családommal együt ebédel sokat van a szüleimmel (jol elvannak) édesapám is bírja őt,anyum is szereti.Sokfelé járkálunk el kettesbe mozi esti séták bla bla..Szüleim megbiznak a fiuba és rá mernek ugymond bízni engem.

Viszont aza nagy helyzet hogy én szeretném ezt az ittalvásos dolgot (köztünk a barátommal volt már intim kapcsolat... petting ilyesmik) édesanyám bele is eggyezve bár régebben nem nagyon helyeselte.Apum viszont mondása szerint félt és ő szerinte még fél.

Most itt az őszi szünet és szeretném ha itt maardhatna egyik este és 11 felé ne keljen haza mennyen..

Nem tudom hogy lehetne egy apával erről bezsélni, egy anyával erről egyszerübb segítsetek kérlek.

Üdv.: egy Lány

Ja és, ha nem helyeslitek a az itt alvását az is egy féle válasz de rajtam ebben az esetben nem segít :(

2009. okt. 24. 22:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
rég rosz ha ezt anyukádék szabják meg hogy kivel aludj. Így már lehet hogy nemis fogod élvezni a szexet sem mert ők fognak eszedbejutni állandóan. nemkéne a szülőknek se mindenbe beleütni az orrukat. Elvégre magadnak keresel barátot nem nekik. nemigazam van?
2009. okt. 24. 22:54
 2/13 anonim ***** válasza:
46%
Van net a putriban?
2009. okt. 24. 22:54
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
aludj te ott nála:D
2009. okt. 24. 22:55
 4/13 anonim ***** válasza:
50%
Apukád meg ott ül a szoknyád mellett tizeneggyig és őriz. Jajistenem. nemtudnék ilyen rabságba élni. Kibirhatatlan lehet hogy mások gondolkoznak helyetted.
2009. okt. 24. 22:57
 5/13 anonim ***** válasza:
47%

Van net a putriban?

x'DDDDD hát ez nagy.

Hallod, először tanulj meg irni és tanulj meg fogalmazni.

Ha majd megtanultad, nálatok alhat a barátod ;)

2009. okt. 24. 22:57
 6/13 anonim ***** válasza:
32%

engem ovodába tartottak ijen rövid porázon xd

most ha átjön csajom lelépünk azt reggel mek haza xd ezt nem birnám-.-

2009. okt. 24. 22:59
 7/13 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó!!! De te pasi vagy!! ő meg lány és egy lánynak jobban kell vigyáznia, mert tudod vannak a csúnya rossz fiúk:D viccet félretéve, az apa interperszonális feladata a védelem, s így érthető hogy fél mert hát csak 15 éves vagy. De szerintem az lenne a legcélszerűbb megoldás, ha leülnétek megbeszélni! 17/L
2009. okt. 24. 23:07
 8/13 anonim ***** válasza:

De most figyeljmár. Mitől védi ezzel az apuka?

Nincs semmi vszély. Már voltak együtt szóval még az sem lehet kifogása. Én akkor is aztmondom hogy az ilyen apák csak féltékenyek és a birtoklási vágy dolgozik bennük.

2009. okt. 24. 23:11
 9/13 anonim ***** válasza:
77%

22:57:

Na megszólaltál te igen buta?

"Hallod, először tanulj meg irni és tanulj meg fogalmazni.

Ha majd megtanultad, nálatok alhat a barátod ;)"

Fogjál egy Magyar Helyesírási Szótárt, és böngészd végig a szavakat öcsém. Ha az "írni" szót "irni" -nek írod, akkor legalább fogd már be a pofád. Bírom mikor így okoskodik valaki, beleköt a helyesírásba, de írni nem tud.

Kedves kérdező!

Szerintem is régen rossz, ha a szülők megszabják kivel aludj. De megértem őket, féltenek. :)

Mást nem nagyon tudok végül is hozzá fűzni.

Üdv, bakter

2009. okt. 24. 23:11
 10/13 anonim ***** válasza:
90%

A 23:11-es szimpi...:D

Figyel a helyesírásra, és oltja azt, aki okosnak akar látszani...:D

Mondjuk tényleg megtanulhatnál írni, elég idegesítő volt végigolvasni így...:D

Tán ha nem a farkakon gondolkoznál, menne az is...:)

Az apák a lányukkal szemben mindig is túl "féltősek"... Egészséges életmód szerint a férfi kötelessége a család védelme, bár ahogy elnézem ezeket a mai 40 kilós kriptaszökevényeket, hát... eléggé meginogtam.:D Mostanság az a trendi, hogy a leányka jön pattogni, hogy a barátja ne legyen bántva, és nem pedig fordítva...:D

Szerintem csüccs le anyuékkal, úgy hogy a pasid is ott van, és akkor megbeszélni velük, hátha...

-ReapeR-23/F

2009. okt. 24. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!