Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem már soha nem lesz normális, rendes barátnőm? F-30

Figyelt kérdés
Ha az életben ismerkedtem, vagy akár internetes oldalon, mindenhol csak átvernek, hitegetnek, kihasználnak a csajok! Egyszerű srác vagyok, nem járok BMW-vel, nincs Rolex a csuklómon, dollár milliók a számlámon, vagy medencés házam. Nincsenek káros szenvedélyeim, nem járok Nike cipőben, Adidas melegítőben stb, azonban amit viselek az jól áll rajtam. Csak egy egyszerű, aranyos, normális lányra vágyom, aki a barátnőm lenne, igazán szeretne és akit én is szerethetek. Olyan nagy kérés ez?

2013. aug. 2. 08:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Utolsó: miért ne lennének?
2013. aug. 2. 09:50
 12/19 Noydra ***** válasza:
100%
Szórakozóhelyen ugyanúgy vannak normális lányok, mint bárhol máshol. Ez is csak a gyak egyik kitalált sztereotípiája, mert itt mindenki otthonülős kis szende-szűz gyerek. Úgy meg nem értem honnan veszi itt mindenki, hogy normális ember nem járhat szórakozni... Egyébként nem tudom ennyi idősen hol kéne keresned :/ De azért ne add fel! :)
2013. aug. 2. 10:25
 13/19 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Én is érzékelem a problémát a másik oldalról. A netes ismerkedést már unom, de a való életben meg ja ha havonta egyszer adódik lehetőség akár csak beszédbe elegyedni egy ismeretlen ellenkező neművel. Egyébként (bár nem tartozom a normális lány kategóriába, de az most mindegy) engem pl. ha éppen nem itthon vagyok akkor többnyire utcán, Duna-parton, járműveken lehet fellelni. Szóval semmi extra helyre nem kell gondolni, szerintem csomóan nem járnak sehova csak úgy "kimennek" hogy ne legyenek folyton otthon. Csak hát ha az ember sétálgat az utcán akkor elvétve (soha) feltételezik róla hogy éppen ismerkedni szeretne. És a kör be is zárult.
2013. aug. 2. 10:42
 14/19 anonim ***** válasza:
Ja még annyi ha esetleg dolgozol és olyan helyen ahol nők is vannak akkor ez jeletősen megkönnyíti a dolgot. Vagy menj el pl. tánctanfolyamra ha érdekel, ott mindig nőtöbblet van.
2013. aug. 2. 10:45
 15/19 A kérdező kommentje:
A munkahelyen való csajozás lehetősége ki van csukva és egyelőre budapesti sem vagyok. De azért köszönöm az újabb válaszokat!
2013. aug. 2. 14:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem egy problémám van azzal, amit írtál: megtudtam egy csomó dolgot, amilyen nem vagy, de arról, hogy te milyen vagy, szinte semmit sem.
2013. aug. 5. 09:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Bocsánat, h nem adom ki teljesen magam ezen az oldalon itt mindenki előtt. ;) A privát üzenetekre korábban is szívesen válaszoltam, mint ahogy most is így vagyok ezzel.
2013. aug. 5. 09:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Hopsz, ez nem is az én kérdésem, de akár az is lehetne. :D
2013. aug. 5. 09:33
 19/19 anonim ***** válasza:
"Csak egy egyszerű, aranyos, normális lány..." - Csodaországban lehet találni...
2015. márc. 19. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!