Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem már soha nem lesz normális, rendes barátnőm? F-30
Figyelt kérdés
Ha az életben ismerkedtem, vagy akár internetes oldalon, mindenhol csak átvernek, hitegetnek, kihasználnak a csajok! Egyszerű srác vagyok, nem járok BMW-vel, nincs Rolex a csuklómon, dollár milliók a számlámon, vagy medencés házam. Nincsenek káros szenvedélyeim, nem járok Nike cipőben, Adidas melegítőben stb, azonban amit viselek az jól áll rajtam. Csak egy egyszerű, aranyos, normális lányra vágyom, aki a barátnőm lenne, igazán szeretne és akit én is szerethetek. Olyan nagy kérés ez?
Valahol csak sántítasz ha nem volt eddig normális barátnőd.
2013. aug. 2. 08:20
2/19 anonim válasza:
Fiuknak konnyebb!
Menjel oda, szolitsd le a lanyokat! Ne legyel tutyimutyi !!!
2013. aug. 2. 08:20
3/19 A kérdező kommentje:
Nem a leszólítással van a baj és persze én sem vagyok tökéletes, nekem is vannak hibáim, de kétlem, h csak miattam találtam eddig rendes csajt. Szóval én sem a tökéletes külsejű nőket keresem, hanem azt, aki nekem tökéletes. Ne hazudjunk egymásnak, magunknak pedig csak ritkán, de azért valljuk be, h mindenki a külső alapján megy oda a másikhoz, vagy éppen nem!
2013. aug. 2. 08:23
4/19 anonim válasza:
Az egyszerű, aranyos, normális lány, akire vágysz, nem foglalkozik azzal, milyen anyagi értéked van, vagy nincs. első lépésként hidd el, sok ilyen van. Azután meg indulj a megkeresésére, mert ők nem riszálják magukat discóban, elbújnak. Egy közülük rád vár, rólad álmodozik holdfényes éjszakán... És ha megtaláltad, aki ilyen, akit a belső értékek vonzanak, udvarolj neki, ez a klasszikus módszer, évezredekig bevált, ma is beválik.
2013. aug. 2. 08:29
5/19 A kérdező kommentje:
Biztos sok ilyen van, csak én nem futottam velük még össze. Mondjuk, ha a négy fal között élik kicsiny kis életük elbújva, akkor szinte lehetetlen megismerkedni velük. Akkor máshogy kérdezem. Hol találhatnék ilyen lányt? Mert nyilvánvaló, h discoban nem és ott nem is keresem. Könyvtárban lennének, ott bujkálnának? Vagy éppen dolgoznak és csak a munkának élnek, mint oly sokan a korombeliek közül Magyarországon? Az udvarolással nincsen bajom, eddig is megtettem, csak nem azoknak, akik ezt igazán értékelni tudták volna. Persze ezt akkor még nem tudhattam és igen, utólag okos a buta ember.
Vagy csiszolatlan gyémántok - s te gyémántcsiszoló lehetnél. Szomorú vagyok, mert nem tudom, hogy lehetne ezt megoldani, de valóban nagyon sok emberről tudom, hogy hasonlóan viszonylag elzárva él és nem tudja "kelletni " magát (azt valahogy ízléstelennek is tartják az ilyen lányok /fiúk), nem találnak egymásra, azzal, akivel pedig harmonikusan, szépen élhetnének.
De ne add fel! Kívánom, hogy megtaláljátok egymást!
Szórakozóhelyen a legkönnyebb ismerkedni, a zene és egy-két pohár ital feloldja egy kicsit a csajokat is, és ne gondold azt, hogy normális csajok nem járnak bulizni.
2013. aug. 2. 09:06
8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jókívánságokat és a verset, igazán rendes volt tőled és szép vers! Őszintén megmondva én inkább Ady és József Attila verseiért rajongok a magyarok közül. Nem vagyunk egyformák, unalmas is lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene. :)
2013. aug. 2. 09:08
9/19 A kérdező kommentje:
Szórakozóhelyen nekem alapból nem megy, mert ha saját magam hangját nem hallom, akkor nehezen tudom megértetni magam a másikkal. A jelbeszédet pedig még nem sajátítottam el. Egyébként igazad lehet, bizonyára rendes lányok is eljárnak olykor-olykor ilyen helyekre, de megtalálni őket nem egyszerű, főleg ha még egy csapat lány veszi őket körül.
2013. aug. 2. 09:10
10/19 anonim válasza:
Ide ez jött (noha nekem is J.A. a legnagyobb). (De Petőfi szerintem sokkal nagyobb költő, mint azt ma észre szokták venni, valami derűs-arany ragyogás árad verseiből) (szórakozóhelyeken nincsenek igazgyöngyök)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!