Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a srácok többsége nem normális? Aki pedig az az kételkedik benne hogy vannak rendes lányok (egy két kivétellel)
én tudom, hogy vannak rendes lányok, nekem is az volt a barátnőm, csak el rontottam mindent.. :( ez a 7. nap, hogy nem vagyunk együtt.. :(
amúgy nem tudom, hogy nálad mit jelent a normális (bővebben nem írtál róla), de rám is azt mondják, hogy az vagyok.. nem cigizek, nem vagyok nagy bulis, figyelek mások érzésére stb..
Én normális vagyok. Nem iszom, nem drogozom, nem cigizek, egyetemet végeztem, tisztelek másokat akik megérdemlik, nem lesek senkit, nem jelentgetek senkit, nem pletykálkodok senkiről, nem járatok le senkit, nem érdekel a politika, a tv sem a rádió...
Szóval én normálisnak érzem magam.
Én világ életemben normális embernek tartottam magam, nem vagyok részeg minden hétvégén, de nem is vagyok absztinens, nem drogozok, nem dohányzom, az emberekkel igyekszem normálisan, kedvesen, udvariasan bánni, egészen addig, míg az ellenkezőjére okot nem adnak, ha valaki a segítségemet kéri, annak igyekszem a legjobb tudásom szerint segíteni. Nem káromkodom, nem kötözködöm, nem vagyok bunkó, nem nagyképűsködöm. Világ életemben jó tanuló voltam, most is az egyik legkeményebb egyetemi szakra járok, továbbá az érdeklődési köröm is elég széles, és sok mindenről lehet velem beszélgetni. Persze vannak rossz tulajdonságaim is, mert nem vagyok szent. Kissé lusta vagyok, és hajlamos vagyok túl kritikusnak lenni másokkal szemben (egyébként magammal is). Emellett vékony és meglehetősen alacsony vagyok.
Én nem kételkedem abban, hogy vannak rendes lányok. Már találkoztam párral, a probléma csupán annyi, hogy iszonyat kevesen vannak, és iszonyat hamar elkelnek. Én egész életemben azt tapasztaltam, hogyha kedves voltam egy RENDES és hangsúlyozom nem szőke plázacicával, hanem teljesen átlagos, rendes lánnyal, akkor le se sz@rt. Amikor viszont jött az osztály évfolyam ügyeletes bunkó hülyegyereke, akit általában egy hajszál választott el a bukástól, és a focin kívül értelmes témáról nem lehetett beszélni vele akkor a rendes lányok egyből a nyakába ugrottak, belezúgtak stb. Nem érdekelte őket, hogy bunkó, hogy mindenkit megaláz a környezetében, hogy mindenkin átgázol, hogy hazudik nekik. A bunkó volt az ISTEN szinte minden lány szemében.
Kedves kérdező, most akkor én kérdezek! Miért legyünk veletek normálisak, amikor nincsen erre igényetek? Tíz lányból kilencnek a bunkó, idióta pasik kellenek. Ha valaki normális, azzal kb. örök magányra ítéli magát. Kár, hogy nem játszom túl hihetően a bunkót. Mindebből kifolyólag szerintem érthető, hogy miért kételkednek sokan a rendes lányok létében. Ha nektek egy idióta kell, akkor feltételezhetjük, hogy ti is idióták vagytok (madarat tolláról), pláne ha utána itt sírtok, hogy nem találtok normális pasit.
22/F
micsoda paradoxon.
az előttem hozzászólók nagy része normálisnak vallotta magát, viszont a legfontosabb erényének azt tartotta, hogy nem dohányzik, ezt emelték ki az első helyen.
hát, nem. nem ez a legfontosabb emberi tulajdonság, bocs srácok.
attól még lehettek akármilyenek (mint a fenti példa mutatja: buták is), hogy nem cigiztek, és nem buliztok.
amúgy meg: 7 milliárd ember él a földön. aki ebbe nem képes belegondolni, és kijelenti, hogy nem létezik normális nő/férfi, azzal komoly probléma van.
èn is normális fiú vagyok( deattol még bulizni szoktam) és tényleg kevés a mai világban a normális csaj.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!