Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem várjuk a "tökéletes"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem várjuk a "tökéletes" párt, és lejjebb adunk az igényeinkből, lehet jól működő kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

Lehet furán tettem fel a kérdést. Szóval most ne a külsőre gondoljatok, nem a szőke hercegről beszélek, de vannak bizonyos elvárásaim a másik nemmel kapcsolatban, szerintem nem nagyok, de manapság úgy tűnik, hogy mégis...igazából csak szellemi dolgokról van szó, egyszerűen nem tudom elképzelni magam egy férfival, akivel csak a fociról lehet beszélni, vagy nem tud helysen írni, és nem, nem elvárás a diploma, egyetem, hanem a normális, értelmes gondolkodás. Emellett persze fontos az is, hogy az illető barátságos, kedves legyen, de ezek alap dolgok kellenéken, hogy legyenek. Szóval nem a külsőről beszélek, mivel az nekem sem az erősségem, így cserébe sem "kérek" férfiszépséget, igazán, nem képmutatásból írom ezt.

De azt vettem észre, hogy majdnem lehetetlen, amit kívánok. Az ember azt hinné, hogy aki hasonló helyzetben van, hasonlóak az igényei, de sajnos nem ezt látom. (Sok fiú ír ki kérdést, mondván, hogy a külsejü nem túl előnyös, de amúgy minden rendben van, és mégsem kellenek a lányoknak, én nem értem, ők kinél próbálkoznak, de igenis vannak lányok, akik erre vágynak.)

Tényleg sokat akarnék? Ezek olyan igények, amikből le kéne adnom? Akiknek van kapcsolatuk, azoknak azért van, mert lejjebb adtak az igényeikből? Vagy megéri várni a "tökéletesre"?

2013. júl. 31. 21:18
1 2
 11/17 Akszidentális Errőr ***** válasza:

Ezek egyáltalán nem magas elvárások, én is hasonlót várok el a jövendőbeli barátnőmtől, amellett, hogy még jól is nézzen ki. :P

Ne érd be kevesebbel, mint amit te is nyújtani tudsz a másiknak.

2013. júl. 31. 21:48
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem is inkább belsőleg voltak igényeim, méghozzá nem kevés. Külsőleg nem igazán volt ideálom, annyi, hogy valami megfogjon benne. Ezek az igények az évek és a tapasztalatok során valamennyit alakultak, változtak, de nagyon nem adtam lejjebb belőlük és találtam is olyan párt, aki szinte minden téren megfelel az igényeimnek és én az övéinek.

Jó, tökéletes ember nincs, de az igényeket alább adni nem kell. Ha maguktól változnak, az nem baj, de magunkra erőszakolni valakit, akire nem vágyunk, felesleges.

2013. júl. 31. 22:12
 13/17 anonim ***** válasza:

Tökéletes nincsen! Ezt jegyezd meg.

Amíg arra vársz, rengeteg mindent elszalasztasz.

2013. júl. 31. 22:21
 14/17 A kérdező kommentje:
A tokeletest nem véletlenül tettem idézőjelbe. Ugy értem, nekem tökéletes.
2013. júl. 31. 22:32
 15/17 anonim ***** válasza:

most mondjam azt hogy én ilyen vagyok? :D lehet rossz az önértékelésem :)

Meg am túl fiatal lennék hozzád valszeg

F19

2013. júl. 31. 23:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem szabad, szerintem kapcsolatba csak olyannal kezdjen az ember, aki neki tökéletes. Amiket leírtál tényleg nem nagy igények, én is ilyen vagyok, de pl. mélyebb dolgok jóval később derülnek ki, miután összejönnek az emberek, szóval ez egy ilyen ördögi kör. 21f
2013. aug. 1. 01:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Szóval kérdező, még sose volt pasid, szűz is vagy még, ráadásul nem is vagy népszerű a másik nemnél. Érthető!
2013. aug. 1. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!