Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjon magának egy csúnyácskább lány párt magának, amikor szinte minden férfinak a külső számít?
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 16:53
2/7 anonim válasza:
Hozd ki a külsődből a legtöbbet! Sporttal, megfelelő öltözködéssel, hajviselettel, sminkkel stb, és érezd magad csinosnak! Úgy nehéz ismerkedni, hogy csúnyának érzed magad...
3/7 anonim válasza:
Ezt a kérdést énis feltehetném, csak nem mint lány.:)
Hát sztem légy kedves, megértő, sokat mosolyogj, és ne is hozd fel h csúnyának érzed magad. Nekem így már bejött egy kicsit előnytelenebb kinézetű lány.:)
24
4/7 anonim válasza:
Nem minden férfinak csak a külső számít, valamennyire az is számít, de inkább a belső.
5/7 anonim válasza:
Ha így gondolod, akkor hajrá gyúrj rá a külsődre. Bármelyik csúnyácska lányból jó nőt lehet csinálni hamar, jó ruhák kellenek hozzá és jó frizura, smink. Aztán ha már van önbizalmad, akkor már a pasik is észrevesznek, és idővel rá fogsz jönni, hogy egyébként külsőtől függetlenül.
6/7 anonim válasza:
Szép belsővel:) Nekem pl netes társkeresőn sikerült. Ott ismertem meg a férjemet.
A külsőd nem fog MEGTARTANI egy pasit sem!
Hajrá:)
27=N
7/7 anonim válasza:
A csúnya fiúk már örülnek ha egy lány rájuk mosolyog, nekik nem számít már annyira a külső. Keress egy csúnya fiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!