Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már "barátság extrákkal"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már "barátság extrákkal" jellegű kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy mennyire elterjedt ez a dolog, és hogy milyen körökben, ezért kérlek, nemet és kort is írjatok! Arra is kíváncsi lennék, hogy nálatok is előkerült -e legalább az egyik fél részéről, hogy többet akart. Köszönöm!

Egyébként a korrektség jegyében, nekem volt, és igen, előkerült többször is mindkettőnk részéről, hogy legyen több, de végül nem lett. 24/F

2013. júl. 31. 13:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

én is próbálkoztam már hasonlóval. de sajnos a másik fél mindig többet akart. próbáltam megfejteni a motivációját, de gondolom eléggé összetett lehet. (itt ilyesmikre gondolok, mint birtoklási vágy, ami a férfiaknál elég gyakori)én azt mondom, hogy ha őszitén, taktikázás nélkül mentek bele egy ilyenbe, akkor talán ki lehet kerülni belőle úgy, hogy senki sem sérül..vagy csak kicsit...nekem ilyesmihez nem volt még szerencsém.

ui.: egyébként kezdem azt gondolni, hogy az egyik fél általában már eredendően többet akar... ezért megy bele effélébe..de lehet, hogy rosszul látom.

L22

2013. aug. 4. 09:25
 12/12 Snooch ***** válasza:

Én 1,5 éve vagyok benne egy ilyenben, az egyik legjobb barátommal, akivel napi szinten találkozunk, teljesen egy a baráti társaságunk is, szinten mindent együtt csinálunk, csak mi még a találkozásuk, sörözgetések, bulik után beleviszünk kettesben egy kis plusszt is, van hogy akár heti 4 alkalommal is, van hogy csak heti 1x-2x. Nálunk eddig működik.

30/N

2013. aug. 23. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!