Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátság meg tud maradni ezek után?
Figyelt kérdés
Hónapokig volt köztünk több mint barátság,de nem voltunk együtt.Igazából inkább csak "kavartunk". És ennek véget szeretnék vetni..De mivel egy haveri körünk van,gyakran találkozunk,így utólag kissé kellemetlen lehet az egész.Viszont én már nem szeretném húzni a dolgot,tudnia kell,hogy én őt nem fogom szeretni úgy,és ne várjon rám,ne függjön tőlem.Még lehet,hogy mindez után tudjon rám úgy nézni mint egy haverra?2013. júl. 29. 22:57
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a konkrét választ,de kicsit bővebben is lehetne,hogy mi az amiért biztos nem? Hátha mégis kiküszöbölhető.
2013. júl. 29. 23:11
3/10 anonim válasza:
Viszont én már nem szeretném húzni a dolgot,tudnia kell,hogy én őt nem fogom szeretni úgy,és ne várjon rám,ne függjön tőlem.
- Te írod, hogy többet gondolt bele. Ebből nem lesz semmi jó.
4/10 Bummer válasza:
Kicsi az esély. Ahol már billen a mérleg nyelve, ott már semmi nem marad ugyanaz. Csak az javíthat ezen, ha komoly partnert találtok mindketten és nem érdeklitek már egymást, de ez is kétséges, ráadásul akkor meg pláne nem lesz ugyanaz, mivel más felé irányul a figyelmetek. Az biztos, hogy olyan mint amikor még "érintetlenek" voltatok egymásnak már nem lesz. Ez nem barátság, jó haverság max.
5/10 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm.Minél hamarabb szeretném vele ezt személyesen megbeszélni..
2013. júl. 29. 23:17
6/10 anonim válasza:
Átéltem ilyet, beszélő viszony az megmaradt, de semmi több....
7/10 anonim válasza:
Nah, én egy kb ugyanilyenben vagyok, mint fiú, és tuti hogy nem fogok tudni ugyanúgy nézni erre a csajra, ahogy régen. Sőt, ha ennek egyszer vége lesz, akkor is mindig benne lesz a pakliban szerintem mindkettőnk részéről, hogy legyen szex, vagy akár hogy legyen több.
8/10 A kérdező kommentje:
Tegnap megbeszéltem vele,minden jól ment.Kérdés,hogy később is ilyen marad e.
2013. aug. 1. 12:15
9/10 anonim válasza:
Na és, hogy sikerült végül is? Kíváncsi vagyok a srác mibe ment bele, mert, hogy az a barátság, ami volt tuti már nem lesz ugyanolyan.....
10/10 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki,hogy én rontottam el,hogy engedtem,és belementem.Elfogadta,minden oké.Azóta már találkoztunk párszor,és teljesen olyan mint az elején.Reménykedek,hogy továbbra is így marad.
2013. aug. 3. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!