Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam hogy elússzon, vagy ússzak utánna?
Van egy srác akivel régóta ismerjük egymást.
Az elején még eléggé döcögős volt a kapcsolatunk barátiszinten... sőtmitöbb nagyon döcögős!Utánna jobban megkedveltük egymást,annak ellenére hogy mind a kettőnknek totál más az érdeklődésiköre stb...( akkor még nem gondoltam volna hogy vala szerelmes leszekbelé...kizártnak tartottam)Nemrégiben összevesztünk egy kis apróságon,ami tényleg apróságvolt-.- Azóta nem beszélünk,nem találkozunk se semmi. És kezd hiányozni,amit nagyon furcsállok.. de valahol érzem hogy neki is hiányzom... Nemtudom mi legyen,hisz nagyon makacs,és bunkó.. olyan taszító tud velem olykor lenni:(így eléggé nehéz közeledni valakihez.
Kérdező:
Csak felvilágosítlak titeket,kedves válaszolók,hogy eddig 1 fsz.ért se futottam'talán'most se fogok.
Csupán csak nemtudom mi tévő legyek.. hisz lehet hogy "a boldog jövőm forogkockán" :)
Nagyon boldog jövő áll előtted, ha összejössz egy taplóval, aki le se szr. Taszító veled, mégis kell. Ilyenek a nők. :)
Nem baj, ilyenkor örülök, hogy tudok én is ilyen bunkó gyökér lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!