Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, vagy hagyjam a fenébe?
Figyelt kérdés
van egy lány az osztályunkba elmondtam neki hogy tetszik nekem, ő is mondta hogy bejövök neki. DE van egy haverom szintén az osztályból aki viszont menő (én a legkevésbé sem vagyok az) a lány meg valahol a kettő közt, és ez a haverom folyton ölelgeti, tapizza meg egyszer smároltak is. DE a lány azt mondja hogy, nem bírja és menyire köcsög . egyszer beszélgettem ezzel a lánnyal kettőnk kapcsolatáról (ez akkor volt mikor már kezdtem volna lemondani róla)és valahogy elhangzott tőle az a mondat hogy: "lehet hogy, csak eltitkolja hogy szeret" (ez olyan beszélgetés volt mintha, egy harmadik emberről szólna de valójában róla). ebből én azt vettem le hogy ő olyan aki letagadja ha szeret valakit és a haveromról is azt mondja hogy, utálja. most nyáron megbeszéltem vele egy találkozót (nem randit) csak megbeszélni mi történt vele a nyáron, megkérdeztem hogy, hívjunk e még valakit ő mondta hogy hívjuk el a haveromat ( máskor is szoktunk együtt lógni így hárman vagy négyen) a lánnyal megbeszéltük hogy hol és mikor találkozunk megkérdezem a srácot is hogy ráér e meg mondtam hogy beszélje meg a lánnyal pár perc múlva irtam neki, megkérdeztem hogy beszéltek e. ketten kétféle helyet és időt mondtak aztán végül az lett mit a haverom mondott. most akkor mi van? nem tudom hogy elmenjek e vagy hagyjam a francba?2013. júl. 22. 21:18
1/4 anonim válasza:
Mi van? Ebből annyit értettem hogy te játszod a pincsikutyát a csajnak, akinek te csak "szervezőként" kellesz. Minek foglalkozol vele? Ha ennyire oda van a haverodért akkor őt ugrálja körbe, ne téged csicskáztasson.
2/4 A kérdező kommentje:
ebbe így még nem gondoltam bele de most hogy mondod...
2013. júl. 22. 21:30
4/4 anonim válasza:
"tapizza meg egyszer smároltak is. DE a lány azt mondja hogy, nem bírja és menyire köcsög ."
Mifelénk az ilyet jellemtelen r*bancnak hívják. Ugyanis egy normális lánynak erre egy knagy pofon lenne a reakciója. Vagy én vagyok túl konzervatív. :D Szerintem hagyd, max ha lehetőséged adódik, durrantsd meg, de többet ne várj tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!