Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már "barátság extrákkal" jellegű kapcsolatotok?
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire elterjedt ez a dolog, és hogy milyen körökben, ezért kérlek, nemet és kort is írjatok! Arra is kíváncsi lennék, hogy nálatok is előkerült -e legalább az egyik fél részéről, hogy többet akart. Köszönöm!
Egyébként a korrektség jegyében, nekem volt, és igen, előkerült többször is mindkettőnk részéről, hogy legyen több, de végül nem lett. 24/F
nem volt, de nem is szeretném
egyenlőre biztosan nem
Volt, és szr volt, mert én a kezdetektől többet akartam....
19/F
Ahol már több is becsúszott az onnantól főleg nem barátság. Csak egy kellemes ismeretség. És az vagy egy ideig huzamos vagy hosszú idő alatt időnkét "bejelentkezett". De az ilyenek sose voltak közeli, napi szinten látott barátok.
30/F
Volt, most legutóbb az exemmel. De nem sokáig tartott, mert beleszerettem másba. A barátság viszont megmaradt, bár persze most kicsit ki van akadva, mert így nincs szexpartnere, de igyekszem segíteni neki mást találni.
24N
Nekem volt. Kb 8 hónapig tartott. És hinnéd vagy sem. annyit tudok mondani:
NEM JÓ!
Egyik fél mindig többet akar. (az én esetemben is Én akartam)
Érzelmek nem jók.
+ elveszted egy nagyon jó barátod.
Ha nem bírod ki, hogy ne szexelj azzal a lánnyal akkor max 1 - 2 alkalom. azt még ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!