Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írta ezt msnen? Nézz előre, ha kellesz nekem úgyis utánad megyek.

szépen kidobott 5 év után..
szerintem ez valami olyasmit jelenthet hogy ne lógj rajta, és ne várd hogy próbálkozzon, mert csak feltartanád, és ha majd akar vmit tőled akkor szól.. bocsi de szerintem elég bunkóság amit írt :S kb tényleg az h majd szól ha nem lesz más és szüksége lesz rád.

Nézz előre:törődj a jövőddel(pasizz ismerkedj,éld az életed..
ha kellesz nekem,úgyis utánad megyek: ha majd rájön hogy mégis te kellesz neki akkor utánad megy.
De ne menj bele ebbe szerintem,mert ne legyél egy tárgy a boltban,hogy ha kell megveszi és övé.Legyen tartás ;)

5 év után msn-en "szakított"??!-.-te jó ég!marha fontos lehetett neki ez a kapcsilat.
hagyd a francba...keress egy normális pasit,ha meg vissza akar menni hozzád küld el...nehogy belemenj a kis "játékába"!

"5 év után msn-en "szakított"??!-.-te jó ég!marha fontos lehetett neki ez a kapcsilat"
azt nem mondta, hogy msn-en szakított, csak, hogy ott beszélgettek. nyílván a kérdést kiíró ott még tisztázni akart vele egy s mást, de mivel személyesen már valszeg nem találkoznak, így ott érte utol.
ennyi.

héé, "kislány". Gondolkozz! Nem egy barbi vagy, hogy így játszanak veled.
Amúgy szerintem azért írta, mert ki akar használni. Ha majd éppen nem lesz barátnője és össze szeretne bújni valakivel, akkor majd felkeres.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!