Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, 1 hete találkoztunk, de már azt mondja hogy ő már a barátnőjeként tekint rám stb. 8 év van köztünk, és nagyon szeretné a szexet, de én még szűz vagyok és az is akarok maradni egy darabig. Legalábbis addig biztos amíg nem lesz egy normális kapcsolatom. Ez miatt (többek között) most már vagy 3 napja csak veszekedünk. Azt mondja hogy komoly kapcsolatot szeretne, de nekem az nem megy hogy előbb a szex, aztán talán egy normális kapcsolat... :/
2013. júl. 30. 16:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

menekülj!

(és kb 15 éves vagy ehhez, ugye?)

2013. júl. 30. 16:13
 2/12 anonim ***** válasza:

akkor ne hagyd, az a lényeg hogy neked jó legyen

ha tényleg szeret, megérti és nem fogja erőltetni

2013. júl. 30. 16:14
 3/12 Pendulum92 ***** válasza:
Csak a szex kell neki.
2013. júl. 30. 16:15
 4/12 anonim ***** válasza:

Ez már alapból rosszul kezdődik.

Egy NORMÁLIS ember tiszteletben tartja és nem erőlteti a szexet egy szűz lánnyal, ha komoly kapcsolatot szeretne, hanem alkalmazkodik a párjához és úgy gondolkodik, hogy a párjának a lehető legjobb legyen. Én így gondolkodok, lehet más nem ért vele egyet, ez van.

2013. júl. 30. 16:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek elsővel húzd a csíkot jó messzire ennél jobbat érdemelsz és találni is fogsz olyat aki nem sürget hanem örömmel vár rád amíg kell. Mert van ilyen is tapasztalat...
2013. júl. 30. 16:24
 6/12 anonim ***** válasza:

Egyszerű a dolog: ki akar téged használni. Egyáltalán nem érdekled őt, csak le akar veled feküdni, ennyi az egész. Úgyhogy MENEKÜLJ!!

19/F

2013. júl. 30. 16:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha gondolod, én leírom, milyen a komoly kapcsolat egy férfi részéről, de lehet elég lesz ez is:

Csak meg akar b*szni, kerüld el jó messzire.

2013. júl. 30. 16:30
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat :) Elég egyhangúak voltak :) Mondtam neki, hogy nekem idő kellene.. Hát egyelőre nem ír. ...
2013. júl. 30. 21:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Biztos "véletlen". Várd ki, míg egyszer fent van. Ha nincs válasz, egyértelmű.
2013. júl. 30. 22:31
 10/12 A kérdező kommentje:

Ennyit írt : ....

és azóta semmit :/

2013. júl. 30. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!