Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ilyenkor mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyenkor mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy gyönyörű lány..akit nem túl régóta ismerem, egy iskola látogatáson láttam meg először(éve kb) szerelem volt első látásra.. megtudtam a nevét bejelöltem fészen sokat beszélgetunk meg stb, de ugye ezek a netes kapcsolatok nem sokat érnek, szoval igy alább is hagyott a "szerelem". De most nemrég találkoztunk egy buliba véletlen és ujra.. én soha nem éreztem még ilyet, pedig nagyon sok lánnyal volt már dolgom de ő nagyon megfogott valamiért.. a buli után egyből kiderült hogy nagyon tetszek neki is, és ő is nekem, nemtudom még az is elképzelhető hogy, szerelmes lettem belé;) De a legnagyobb baj hogy messze lakik tőlem, és nem nagyon tudunk találkozni a nyáron, de szeptembertől egy városba fogunk járni suliba szóval az jólesz. Na de az a lényeg, hogy én eljárok bulikba és hát nem egóból mondom, de nem vagyok aza csúnya srác, és sok lánynak megtetszem én meg nem birom ki hogy ne éljek vele... szóval nem vagyok az a túlságosan is hűsűges tipus szerintem..:s de amikor smárolok egy másik lánnyal állandóan az a bizonyos lány jár a fejemben, meg egész nap, és olyan rossz érzésem van olyankor..és mais dél körul, elhivott egy lány sétálni, én nem akarok tőle semmit, de szerintem ő akarna tőlem, és mikor elköszöntünk egymástól az nem sima baráti köszönés volt ha értitek.. de én nemis akartam csak na mégis.. es olyan rossz érzésem van miatta, pedig nincs köztünk semmi, mármint azzal a lánnyal akiről az elején beszéltem, de mégis nagyon tetszik nekem, soha életembe nem éreztem még ilyet... nem is volt barátnőm eddig soha, nem azért mert nem lehetett volna.. mert nagyon sok lehetett volna , de nem akartam mert nem szeretem a kötöttségeket..és nem is birnám ki egy lánnyal sokáig. De ugyérzem hogy ez a lány most más lehetne..:) De attól félek hogy ugyanaz lenne mint most, hogy megcsalnám..főleg ha iszok mert olyankor elszabadul a pokol..:| Nagyon imádom ezt a lányt..de attól tartok, hogyha összejövök vele akkor igy vége lenne, mert én túlságosan is féltékeny tipus lennék, meg ugye messze is lakik szóval ajj..nemtudom mit tegyek.. Meg köcsögnek is érzem magamat, mikor smárolok egy másik lánnyal, mikozben..

BEVALLOM ÖSZINTÉN ÉN FÉLEK EGY KOMOLY KAPCSOLATTÓL..!

2013. júl. 29. 19:42
 1/6 A kérdező kommentje:
Ahh.. telejen hülye kérdés, mert nem is kérdés, hanem csak egy történet...mindegyis már, majd lesz ami lesz;)
2013. júl. 29. 19:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?:)
2013. júl. 29. 19:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Tök aranyos vagy... :)

Szerintem ne problémázz túl sokat, hagyd, hogy történjenek a dolgok - nyáron is, majd ősszel pláne, találkozzatok sokat, nem kell egyből kiaggatnotok, hogy "kapcsolatban". Úgyis érzitek/érzed majd, mit szeretnél - és ha ennyire elszédített, mint ahogyan ez látszik, akkor úgysem fogsz más csajokra nézni.

Ilyen a szerelem. :)

2013. júl. 29. 19:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Tizenhét:D de amugy egyáltalán nem ilyen vagyok, mármint ilyen érzelemes vagy nemis tudom milyen.. azt a csajt szerzem meg amelyiket akarom(de általában jönnek maguktól iylen 20 felettiek is), meg magabiztos vagyok meg, meg minden de... ez a lány valahogy más:) Nem is az hogy izgulok ha vele vagyok csak olyan nagyon furcsa érzés:| (jó értelembe persze..:D)mert minden megvan benne ami nekem kell..!
2013. júl. 29. 22:02
 5/6 anonim válasza:
:).szerencsés lány..h ennyire oda vagy érte már most.hát akkor mi lesz később :D.bárcsak az én barátom is igy érzett volna irántam...meg most is.
2013. júl. 30. 00:49
 6/6 A kérdező kommentje:
hát talán tényleg az...:) sajnálom, nem ismerem a barátodat, és téged sem, de ha már ugy érzed hogy nem szeret, azt lehet hogy rosszul érzed vagy pedig ha annyira biztos vagy benne akkor biztos találnál jobbat..;)
2013. júl. 30. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!