Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ilyenkor? Féltékenység, megőrülés.

Figyelt kérdés
Múltkor voltunk egy rendezvényen, ahol a pasim fel akarta hívni az egyik haverját, én meg véletlenül ránéztem a telójára, és láttam egy Andi nevű lánynevet. Egy ideig lenyugtattam magam, de csak nem szűnt meg a kiváncsiságom, és megkérdeztem, hogy ki az, ő meg belement a telefonkönyvbe, és nézte, és nem is volt olyan név. Tehát a saját nevemet láttam(ami nagyon hasonló, ha kell, priviben leirom). Mondta, hogy egy Andi ismerőse van csak, de őt még a koliból ismeri(amikor egy évig keresztképzésen volt Budapesten), az meg régen volt, akkor volt barátnője, úgyhogy ez nem lényeges. Aztán beparanoiáztam, hogy biztos csak hirtelen kitörölte, amikor megkérdeztem, dehát ott feküdt mellettem, nem mozditotta el a telóját csak én nem mertem odanézni, nehogy valami "gyanúsat"észrevegyek. Sose merek még a facebook-jára, de még a gépére se ránézni, csak ha filmet nézünk. Beteges, tudom, de az exem folyton valakivel ismerkedett neten meg üzenetben, meg mindenhogy, és volt egy csomó titka, amelyekből csak egy rész derült ki, sőt, az utánam levő csaját(később menyasszonyát) meg is csalta.

2013. júl. 21. 20:25
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és ez az Andi ismerős nem sima Andi néven volt beirva, hanem volt mellette még valami. Nem tudom ezt hogy előadni neki, mert már igy is ki van akadva, hogy kételkedek benne.
2013. júl. 21. 20:26
 2/5 Cyklon ***** válasza:
Azért mert exed egy pancser,a mostani párod lehet őszinte
2013. júl. 21. 20:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Logikus, persze, csak sajnos minden pasit egy kalap alá veszek:(
2013. júl. 21. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Hat ha tenyleg ott fekudtel mellette es akkor nem volt semmilyen Andi nevu ember a telefonjaban akkor szerintem valamit felreolvastal.:-) En megszoktam nezni a baratom facebookjat,de csak ugy ha ottvan a kozelben ..Szerintem neha teis belenezhetsz..Ha nem engedi akkor lehet,hogy van valami titkolni valoja.Bar nem tudom, a lenyeg az,hogy igaza van az 1.valaszolonak:-) Attol meg,hogy az elozo baratod olyen volt nembiztos,hogy a mostani is ilyen.:-)
2013. júl. 22. 12:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Sztem megengedné, mert mondta h nincs titkolnivalója, meg nem is nagyon használja a fb-t. DE: nekem eszem ágában se lenne belenézni!
2013. júl. 22. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!