Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nektek ilyet mondana egy pasi, hogy reagálnátok rá?
Megismerkedtem egy nagyon szép, kedves , aranyos, tényleg teljesen perfect lánnyal. És kicsit furcsa is volt, hogy ilyet találtam magamnak, mert eddig csak k**ák voltak. Nagyon örültem neki, de jó is volt ,hogy igaz legyen.
És eljutottunk a szexig , csak sajnos nekem nem volt jó vele. Egy olyan dolgon képes voltam fenn akadni ,hogy nem úgy cumizik ahogy szeretném...de nem voltam vele bunkó.
Csak azt mondtam ,hogy inkább hagyjuk most nekem még idő kell mire meg szokom őt és egyenlőre ez még nekem kevés az exeim miatt(akik az ágyban brutálisak voltak, de semmit nem értek amúgy). És hát elég lelkis lány szegény, és nagyon kikészült reggelig ott sírt az ágyban mellettem nem tudott megszólalni..próbáltam vele nagyon rendes lenni,nyugtattam minden mondtam neki ,hogy nem kell ennyire tragikusan felfogni mert ez tényleg az én hibám nem az övé , de akkor is nagyon kivan készülve:( és úgy sajnálom, hogy szét szakad a szívem. Egész egyszerűen alig állt fel a farkam ..ő meg ahhoz volt szokva, hogy mellé feküdnek és már mehet is, de nekem ez kevés:/ most szerintetek hibás vagyok? mert elég szemétnek és szerencsétlennek érzem magam 20/f a lány 22
Hát komám, ezt nagyon elszúrtad!
Sürgősen kérj tőle bocsánatot, mond el neki, hogy nagyon szereted és vele akarsz lenni, mond el, hogy egy kapkodós b@lfasz vagy, aki sajnos egy alkalom után véleményt mond, pedig nem kellet volna és aztz se felejdsd el elmondani, hogy mennyire tettszik neked és persze azt se felejtsd el elmondani, hogy türelmes leszel a továbbiakban és nagyon sok időt adsz magatoknak az összeszokásra.
Bár nem hiszem, hogy képes lennél ezt mind őszintén elmondani.
Most akkor sztem döntsd el, hogy egy normális csaj kell neked, vagy a te szavaiddal élve egy k.va.
Egyébként rá is vezethetted volna, hogy neked hogyan jó. Én is megbántódtam volna, ilyenek miatt lesz egy csomó gátlásos lány, aki nem tud felszabadult lenni. Ráadásul, ha először voltatok együtt mit vártál, hogy minden azonnal tökéletes lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!