Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elengedjem vagy beszéljek vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengedjem vagy beszéljek vele?

Figyelt kérdés

Tegnap ezt a kérdést tettem fel a páromnak: Van olyan ember aki után a kútba ugranál?

Ő ezt felelte:igen, van tudod az első szerelmem.

(Hát ez nekem írtó rosszul esett , még a kaja is megakadt a torkomban.)

Az első szerelme akit itt említett , nem jártak csak kavartak ezelőtt 3 évvel , a csajnak barátja volt és van is. no meg 300 km re lakik a csaj.

Tudjátok , néha úgy érzem hogy mi egymásnak vagyunk teremtve. ( ezt már ő is mondta) és most egy ilyet benyögött....

Szeret nagyon is ... de én nem szeretnék vele így lenni hogy vhol a szívében hamár nincs is jelen de az a csaj mindig ott lesz. nekem ez kellemetlen...

18/L

2009. okt. 23. 17:39
 1/10 anonim ***** válasza:
teljesen komolyan mondta? nem lehet hogy csak tesztelt vagy viccelt? te hogyan reagáltál erre a válaszára? ha komolyan gondolta akkor megvan róla a véleményem. beszéljétek meg.
2009. okt. 23. 17:46
 2/10 anonim ***** válasza:
minden embernek, akinek volt igazi nagy szerelme, jelen van a szívében valaki, ezen nem tudsz változtatni. bár tény hogy nem kellett volna neked ezt mondania, mondd el neki hogy nagyon megbántott vele, sőt már akkor el kellett volna mondanod mikor ő ezt benyögte.
2009. okt. 23. 17:46
 3/10 A kérdező kommentje:

tudom hogy mindenkinek van /volt egy nagy szerelme.

2.válaszolónak: komolyan mondta, nem viccelt.

Tudjátok másfél éve vagyunk együtt és rájöttünk hogy mi összetartozunk (örökké) annnyira klappol minden , rózsaszínfelhők mindenhol...

erre tessék ezzel a mondatával , egy világ omlott bennem össze és már ara gondoltam hogy talán megmondom neki hogy fejezzük be és keresse meg a csajt , legyenek boldogok ( nem dúlva fulva mondom , hanem azt szeretném h azzal élné le az életét aki IGAZÁN fontos volt valaha az életében)én pedig elengedem...vélemény?

2009. okt. 23. 18:19
 4/10 A kérdező kommentje:
amúgy hogy beszéljem meg vele? hgogy közelítsek a témához? mit modnanél neki ?:) köszi hogy válaszoltatok ilyen gyorsan :)
2009. okt. 23. 18:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Első nagy szerelme sokkal jobban (örökre) megmarad az emberben mint a későbbi kapcsolatok, az más kérdés, hogy ezt így nem kellene hangoztatni. Szvsz szakítani vele, hatalmas butaság, de kezeld helyén a dolgokat: téged x idő múlva el fog felejteni az első szerelmét meg sose.
2009. okt. 23. 19:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia

Imádom a férjem ő is engem szerelmesek vagyunk és együtt mindent eltudunk érni megteremteni de a szívemben még ott van az első szerelmem mint egy szép emlék és tudom hogy az ő szívében is van egy személy aki már múlt idő (az elöttem lévő barátnője)egy ideig harcoltam aztán rájöttem engem szeret mert velem van elvett és babát akarunk. Csúnya dolog volt a párodtól hogy ezt mondta de öszinte volt tehát ha megkérdezed hogy szerelmes e beléd akkor is őszintén fog válaszolni, ülj le vele és kérdezd meg hogy szerelmes-e beléd(ne azt hogy szeret-e hanem hogy szerelmes-e) és utána mond el neki hogy ez neked nagyon rosszul esett hogy nem érted hanem a multért ugrana. Sok sikert és írj a fejleményekről

2009. okt. 23. 22:47
 7/10 A kérdező kommentje:
utolsó válaszadónak: köszönöm szépen , ma azon leszek :) majd írok :) további szép napot!
2009. okt. 24. 09:32
 8/10 A kérdező kommentje:
beszéltem vele , de ezt a témát képtelen voltam felhozni , vizsont 10percenként elmodnta tegnap este hogy "Szeretlek" .biztos hogy szeret ebben nem kételkedem , de én mégis máshogy éreztem magam és talán még most is. olyan mintha belűl, a lelkemben taszítanám el magamtól...kezdek belőle kiszeretni , (nem akarattal ) kiváncsi vagyok hoyg mi lesz ...
2009. okt. 25. 10:29
 9/10 anonim ***** válasza:

22.47 vagyok.

Szia

Hogy érted hogy kezedesz belőle ki szeretni? És miért taszítod?

2009. okt. 25. 19:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Ezt úgy értem , hogyha hozzám ér vagy megcsókol nem érzem azt amit idáig. Idáig csak rózsaszínfelhőket láttam és most meg egyszerűen ,kezd nem érdekelni hogy mit csinál , merre van , nem hiányzik ...és utána esténként gondolkozok hogy te jó ég...nem tudatosan csinálom és magam sem értem , de jönnek ezek a negatív érzések.Másrészt meg elindult valami lavina 1. ez a lány akiről írtam , 2. vmeik nap mondta hogy sok lány veszi körül aki szeretne tőle valamit , de azt mondta hogy inkább erről nem beszél nekem , felesleges mert lerázza (így fogalmazott) és jött egy 3. csapás tegnap. nálunk feljújítás van ezért 1 éjszakára gondoltam ott alszok nála.hát persze ő bulizni ment mert volt egy igen fontos bulija és erre kötelező volt elmenni-e. köszönöm neked 22:47 hogy így érdekel az esetem :) szép napot neked:)
2009. okt. 27. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!