Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengedjem vagy beszéljek vele?
Tegnap ezt a kérdést tettem fel a páromnak: Van olyan ember aki után a kútba ugranál?
Ő ezt felelte:igen, van tudod az első szerelmem.
(Hát ez nekem írtó rosszul esett , még a kaja is megakadt a torkomban.)
Az első szerelme akit itt említett , nem jártak csak kavartak ezelőtt 3 évvel , a csajnak barátja volt és van is. no meg 300 km re lakik a csaj.
Tudjátok , néha úgy érzem hogy mi egymásnak vagyunk teremtve. ( ezt már ő is mondta) és most egy ilyet benyögött....
Szeret nagyon is ... de én nem szeretnék vele így lenni hogy vhol a szívében hamár nincs is jelen de az a csaj mindig ott lesz. nekem ez kellemetlen...
18/L
tudom hogy mindenkinek van /volt egy nagy szerelme.
2.válaszolónak: komolyan mondta, nem viccelt.
Tudjátok másfél éve vagyunk együtt és rájöttünk hogy mi összetartozunk (örökké) annnyira klappol minden , rózsaszínfelhők mindenhol...
erre tessék ezzel a mondatával , egy világ omlott bennem össze és már ara gondoltam hogy talán megmondom neki hogy fejezzük be és keresse meg a csajt , legyenek boldogok ( nem dúlva fulva mondom , hanem azt szeretném h azzal élné le az életét aki IGAZÁN fontos volt valaha az életében)én pedig elengedem...vélemény?
Szia
Imádom a férjem ő is engem szerelmesek vagyunk és együtt mindent eltudunk érni megteremteni de a szívemben még ott van az első szerelmem mint egy szép emlék és tudom hogy az ő szívében is van egy személy aki már múlt idő (az elöttem lévő barátnője)egy ideig harcoltam aztán rájöttem engem szeret mert velem van elvett és babát akarunk. Csúnya dolog volt a párodtól hogy ezt mondta de öszinte volt tehát ha megkérdezed hogy szerelmes e beléd akkor is őszintén fog válaszolni, ülj le vele és kérdezd meg hogy szerelmes-e beléd(ne azt hogy szeret-e hanem hogy szerelmes-e) és utána mond el neki hogy ez neked nagyon rosszul esett hogy nem érted hanem a multért ugrana. Sok sikert és írj a fejleményekről
22.47 vagyok.
Szia
Hogy érted hogy kezedesz belőle ki szeretni? És miért taszítod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!