Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismertek vagy esetleg van itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek vagy esetleg van itt olyan mások szerint nagyon csúnyának tartott fiúkat, akiknek már volt boldog párkapcsolata?

Figyelt kérdés
2013. júl. 28. 18:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én ismerek ilyenből fiút, lányt. Én sztem egész jól nézek ki, nah nekem még nem volt semmi boldog kapcsolat :P
2013. júl. 28. 21:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen. Valami mangás(japán rajzfilm) találkozókra járt, sorra döntögette a csajokat, egy-kettővel kialakult szerelem is. Persze azok a csajok sem voltak sem normálisak, sem szépek, de tény, hogy nagyon sok nője volt.
2013. júl. 28. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!