Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismertek vagy esetleg van itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek vagy esetleg van itt olyan mások szerint nagyon csúnyának tartott fiúkat, akiknek már volt boldog párkapcsolata?

Figyelt kérdés
2013. júl. 28. 18:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%

Van 1-2 urban legend.

De van 1-2 de ott a csaj is úgy néz ki, mint egy csernobili bivaly segge szüretkor.

2013. júl. 28. 18:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Én ismerek, és a barátnői nem voltak csúnyák egyáltalán...
2013. júl. 28. 18:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Hallottam már olyanról, aki látott már képen olyat, akinek egy távoli ismerősének sikerült. (Egyébként nem.)
2013. júl. 28. 18:14
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Én nagyon csúnya srác vagyok, barátaim szerint sem vagyok egy adonisz de több kapcsolatom is volt, ráadásul nem is akármilyen lányokkal.. Minden csak hozzáállás kérdése.
2013. júl. 28. 18:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát én is egy ritka ronda fiú vagyok (pár lány képeim alapján helyesnek tartott már fura mód), akit randik után a lányok nem is akarntk többé látni se semmit sem tőlem, egy lánytól eltekintve, de ő sem volt egy vonzó teremtés, nem is ugrálta körbe egy fiú sem rajtam kívül...
2013. júl. 28. 20:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Kamu.

2013. júl. 28. 20:50
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem akarom fényezni magam sem beképzeltnek tűnni,mert megjegyzem,egyébként egyáltalán nem vagyok megelégedve magammal,de a szép(mások szerint ,,fullos") kategóriába tartozom(merem ezt mások visszajelzése miatt kijelenteni, + ha olyan ronda lennék,csak nem fordulnának meg utánam az utcán).

2 évig voltam együtt boldog párkapcsolatban egy mások szerint nagyon ronda pasival(nem,nem volt gazdag,sőt,még mindig tartozik nekem). Sok gond volt ebből,mindenki ferde szemmel nézett ránk,és nekem bárki aki látta már vagy megmutattam neki képen,mind letámadott,hogy egy ilyen lány hogy tud egy ilyen ocsmánysággal együtt lenni(meg sok más szép jelzővel is megillették,el is küldtem persze őket a....). Amikor együtt voltam vele nem értettem mások miről beszélnek,én nagyon vonzónak találtam,az én szememben tökéletes volt. Meg amúgy sem nagyon izgatott,hogy néz ki. Elbűvölt a személyisége,csodálatos volt. Így utólag,hogy már eltűnt a rózsaszín köd én is azt mondom,valóban csúnyácska volt...

Sokan amikor megmondom ki volt az exem még nagyobb hévvel csapnak le és elhordják mindenfélének a külseje miatt,azt hiszik most hogy vége a kapcsolatunknak rosszba vagyok vele és szidhatják nekem,de én még mindig megvédem minden alkalommal.

Undorító,hogy ennyire felszínesek az emberek,teljesen rosszul vagyok tőle... Miért kell annyira számítania a külsőnek? Persze,legyen meg a vonzalom,ez alap. De a többi embernek semmi köze ahhoz milyen külsejű emberrel vagyok együtt,nem nekik kell hozzá érniük,nemde?!! Szerettem őt és elfogadtam olyannak amilyen,sőt,halálosan vonzónak láttam. Ezt teszi a szerelem.

18/L

2013. júl. 28. 20:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Na ez az . Ez az "alap vonzalom" nem lesz meg soha velem szemben egy csajnak se. Csak mert elkövettem azt a hibát, hogy rondának születtem.
2013. júl. 28. 21:10
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez az ,,alap vonzalom" a személyiségtől nagyban függ. Ha árad belőled a negatív és szinte szabad szemmel látni mennyire nincs önbizalmad és férfias, erős,magabiztos kisugárzásod,akkor már persze,hogy b*szh*tod.

Én megmondom őszintén észre se vettem volna az exemet,ha nincs olyan fantasztikus személyisége. A hangjával,beszédstílusával,kisugárzásával azon nyomban levett a lábamról. Olyannyira,hogy nem is figyeltem,hogy néz ki(bár nagyon nem is tudtam volna ugyanis először egy szabadtéri rendezvényen találkoztunk,majdnemhogy korom sötétben). A kisugárzásod tehet mások számára vonzóvá,vagy csúnyává. Rajtad múlik nagyrészt.

Egyébként is sok olyan srác van a környezetemben akik szerintem csúnyák,még is olyan kisugárzásuk van,hogy tapadnak rájuk a nők,de nagyon durván,pedig tényleg nem helyesek egyáltalán.

2013. júl. 28. 21:18
 10/12 anonim ***** válasza:

Nálam az első pillantásra rossz kisugárzást feltételeznek - általában őrültnek vagy bünözőnek néznek. utána ha beszélünk túlértékelnek amit sajnos sokáig nem tudok fentartani és kiderül az igazság.

Nem nagyon vagyok jó az emberi kapcsolatokban. Rossz szocializációban volt részem. Konkrétan egy hiányos, "börtönbe zárt" gyerekkorom volt az apám ki sem engedett a házból vagy ha igen rámálított embereket hogy figyeljenek, meg ilyenek. Aztán 1-2 hibát ha elkövettem szétalázott érte.

Szóval inkább nem is próbálkoztam mára meg kakukk.

2013. júl. 28. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!