Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan viselkedjek vele? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek vele? Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Van egy srác, ő 19, én 20 éves vagyok.

Ezelőtt 2 évvel együtt jártunk 3,5 hónapig.De aztán jött a nyári szünet, és vége lett.Tipikus az a pasi, aki tudja magáról, hogy helyes, és azt hiszi ő tökéletes.

Kötekszik a lányokkal, beszólogat...

De az én történetem az lenne, hogy a szakításunk után jó darabig nem beszéltünk, majd csak mikor megkezdődött újra a suli.Úgy nézett ki a dolog, hogy újra kezdtünk jóba lenni, beszélgettünk, több időt töltöttünk együtt.Néha 1-1 csók elcsattant.Ez így ment majdnem egész évben e megelégeltem, hogy nem mond konkrét választ, hogy mit szeretne, mi legyen...folytassuk onnan ahol anno abbahagytuk, vagy hogyan tovább...aztán mikor érezte, hogy eltávolodtam tőle, nem keresem, nem nézem, akkor újra elkezdett érdeklődni irántam.De nem lett semmi komoly belőle.Újra csak jött a nyár, és megszakadt a kapcsolat, személyesen nem találkoztunk, csak néha msn.

Aztán idén szeptemberben újra csak beszélgetni kezdtünk...és megbeszéltük, hogy jóban leszünk, és nem kötekszünk egymással főként ő, és nem szólogat be.Esténként voltak ölelgetések, 1-1- ártatlan puszi, flört...ami persze mindkettőnknek jól esett.Egyik este volt kolis disco, megbeszéltük, hogy együtt leszünk...ez így is történt.Aztán több csók is alcsattant, és úgy éreztem, hogy az én csókjaimban érzelem is volt..de mintha az övében is lettek volna.

Másnap a suliban csak köszönt és ennyi volt.Délután mikor jöttem haza a buszmegállóban odajött eszélgettünk míg nem jött a busz, megpuszilt 2 oldalról, és elment.Visszanézett és mondta,h majd beszélünk.

Tegnap este, csináltam egy másik msn címet mintha az én keresztanyámé lenne az a cím.És mintha vele beszélt volna.Kérdezgettem hogy mi újság mostanában vele...suliról, csajokról.És ezt írta, csajok mindig vannak, de neki, most nem kell barátnő, van annál most fontosabb dolog is az életében.És írta, hogy csókolóztam a "keresztlányoddal" ...erre a keresztanya....és milyen volt? Erre a srác, mint a többi.

Na aztán még beszélgettem vele egy darabig "keresztanya" állnéven...

Több olyan dolgot tudtam meg így amit jobb lett volna ha soha nem tudok meg.

Hívogat telefonon, de azt mondja nem kell neki barátnő.Keres a suliban, koliban, kedveskedik, mosolyog, simogat...

Mire véljem én akkor ezt...úgy érzem szerelmes vagyok belé.Közel 4 éve ismerem, és azóta nem tudom elfelejteni, pedig már próbáltam.Kérlek segítsetek!

2009. okt. 23. 15:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtős a dolog, egyértelmű hogy csak játszik veled és lehet hogy másokkal is ez a srác.Szerintem vagy szakítsd meg vele az összes kapcsolatodat tehát egyáltalán ne beszélj vele max annyit h helló mizu.Vagy kezeld csak barátként, tehát ne engedd hogy megcsókoljon, ne flörtölj vele.
2009. okt. 23. 15:38
 2/6 A kérdező kommentje:

És ha hív, ne vegyem fel?

Mert ma már 2x hívott...és egyszer sem vettem fel.Az egyiket nem vettem észre, a másikat direkt nem vettem fel.

2009. okt. 23. 15:39
 3/6 anonim ***** válasza:

nem akarlak elkeseríteni, de ha egy srác azt mondja hogy nem kell neki barátnő akkor azt úgy is gondolja, ez persze nem azt jelenti hogyha felkínálkozol akkor nem csókol vagy dönget meg... sajnos ilyen a mai pasik többsége

szerintem ne várj a dologtól semmit, felejtsd el

amugy vazze nem gondolhatod komolyan, hogy bevette a keresztanyás marhaságot :D

2009. okt. 23. 15:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Az első vagyok.Attól függ mit akarsz ha meg akarod teljesen szüntetni a kapcsolatot vele akkor ne.Ha barátságban akarsz vele maradni de ennél többet nem akarsz akkor vedd fel, csak ne negedd hogy játszon veled.Túl kényelmes neki ez a helyzet szerintem hogy te ott vagy és egyből ugrasz he kellesz neki.
2009. okt. 23. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:
*he=ha
2009. okt. 23. 15:43
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válszokat.

A keresztanyás dolgot pedig elhitte, mert mikor még együtt jártunk többször is beszélt keresztanyámmal.

És nem úgy írtam neki, hogy feltűnjön neki valami is.

2009. okt. 23. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!